Libnet.ro
UNICEF

06:30

Financial report Donald Trump la limita apoplexiei in discutia telefonica cu Boris Johnson. De ce ingrijoreaza supra-indatorarea francezilor. Corectitudinea politica: UK vs. SUA.

Hotnews Hotnews,
 Financial report Donald Trump la limita apoplexiei in discutia telefonica cu Boris Johnson. De ce ingrijoreaza supra-indatorarea francezilor. Corectitudinea politica: UK vs. SUA.

Financial Times: Donald Trump apoplectic in discutia telefonica cu Boris Johnson referitoare la decizia Marii Britanii de a permite Huawei sa joace un rol in retelele sale de telefonie mobila 5G. Corectitudinea politica: Regatul Unit comparativ cu SUA. in Regat inca mai poti spune cam tot ce vrei, insa in unele parti ale Americii liberale reprimarea exprimarii a luat o intorsatura intunecata. Les Echos: De ce supra-indatorarea familiilor continua sa produca ingrijorare. Desi numarul dosarelor depuse la comisia de supraindatorare este cel mai mic din ultimii 30 de ani, proportia gospodariilor indatorate continua sa creasca. Stiri pe scurt. continuă pe Hotnews

Donald Trump, furios pe premierul Boris Johnson pentru ca a deschis usa Huawei pentru implementarea 5G in Regatul Unit

Presedintele american Donald Trump a fost extrem de furios dupa o convorbire telefonica cu premierul britanic Boris Johnson referitoare la decizia Londrei de a permite implicarea producatorului chinez Huawei in implementarea tehnologiei 5G in Regatul Unit, scrie Financial Times.

FT: Donald Trump a avut un ton furios fata de Boris Johnson din cauza deciziei de a acorda Huawei un rol in construirea sistemului 5G din Marea Britanie

Presedintele SUA, Donald Trump, a avut un ton furios fata de premierul Marii Britanii, Boris Johnson, intr-o conversatie pe tema deciziei Guvernului de la Londra de a permite companiei Huawei sa aiba un rol in construirea sistemului de telecomunicatii 5G, afirma oficiali citati de Financial Times.

In ce filme a aparut Donald Trump pana acum! Are la activ 18 roluri!

Inainte de a deveni Persedintele Statelor Unite, Donald Trump era unul dintre cei mai cunoscuti si mai controversati oameni de afaceri de peste Ocean. A avut, de-a lungul timpului, mai multe aparitii in filme si emisiuni de televiziune! Iata-le aici! .

Donald Trump, achitat de toate capetele de acuzare: reactia oficiala a Casei Albe

Toate eforturile democratilor de a scapa de Donald Trump au fost reduse la zero in doar cateva ore, cum s-a intamplat si cu importanta sunetelor in sufragerie. in contextul majoritatii republicane din Senat, ar fi trebuit sa fii inconstient sa crezi ca Donald Trump nu va fi achitat de toate acuzele ce i-au fost aduse .

Senatul SUA l-a achitat pe presedintele Donald Trump

Presedintele american Donald Trump a fost achitat, miercuri, in procesul pentru demitere care a avut loc in Senat, fiind salvat de colegii sai republicani care s-au mobilizat pentru a-l proteja cu noua luni inainte de a cere Americii puternic divizate sa ii acorde un al doilea mandat la Casa Alba, transmite Reuters.

Donald Trump, achitat de Senat pentru acuzatiile privind abuzul de putere

Senatul american a respins miercuri un prim cap de acuzare impotriva presedintelui Donald Trump, in ultima zi a procesului sau istoric de destituire, relateaza AFP si Reuters.

ULTIMA ORA Donald Trump a fost achitat de Senat in cazul ambelor capete de acuzare

Presedintele american Donald Trump a fost achitat miercuri, de catre membrii Senatului Statelor Unite, pentru acuzatiile privind abuzul de putere si obstructionare a Congresului, relateaza site-ul postului CNN.

Donald Trump a fost achitat de Senatul SUA. Procesul de destituire s-a incheiat, dupa 5 luni de lupte politice acerbe intre republicani si democrati

Presedintele Donald Trump a fost achitat, miercuri, in procesul de destituire din Senatul SUA, in conditiile in care republicanii au facut scut in jurul sau si, cu o singura exceptie - in persoana lui Mitt Ro.

Donald Trump isi lauda promisiunile respectate in discursul despre starea Uniunii

Donald Trump si-a laudat, cu noua luni inaintea alegerilor prezidentiale americane, promisiunile respectate si o economie care duduie in Congres, fara sa spuna un cuvant despre procesul destituirii, cu o zi inaintea achitarii sale aproape sigure, relateaza AFP.

Sefa Camerei Reprezentantilor a rupt discursul lui Donald Trump (VIDEO)

Nancy Pelosi, sefa democrata a Camerei Reprezentantilor, s-a aratat extrem de deranjata de discursul privind Starea Natiunii, sustinut de presedintele Donald Trump. Atat de suparata, incat a rupt o copie a.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 06:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2109 seconds )