Libnet.ro
UNICEF

14:47

Finantele refac OUG privind IMM Leasing, deoarece pare ca prima data nu au inteles cum functioneaza produsul

Hotnews Hotnews,
 Finantele refac OUG privind IMM Leasing, deoarece pare ca prima data nu au inteles cum functioneaza produsul

Programul IMM Leasing de echipamente si utilaje va suferi modificari, potrivit unui proiect de Ordonanta de urgenta vezi mai jos). Din discutiile avute cu diversi specialisti din piata, in ultima perioada, programul, in forma actuala cea din Monitorul oficial), nu se poate aplica, deoarece finantatorii nu ar fi interesati. Acest lucru le-a fost transmis si autoritatilor, asa ca se va modifica ordonanta. Mai in gluma, mai in serios, unii specialisti spuneau ca probabil autoritatile nu au prea inteles cum functioneaza leasingul financiar. continuă pe Hotnews

Senatul a respins OUG privind majorarea etapizata a alocatiilor pentru copii

Senatorii au respins, marti, Ordonanta de urgenta privind majorarea etapizata a alocatiilor pentru copii. Concret, in rol de prima camera sesizata, Senatul Romaniei a acordat 87 de voturi pentru, 29.

Senatul a adoptat respingerea OUG privind cresterea etapizata a alocatiilor

Senatul a adoptat marti proiectul de lege care prevede respingerea ordonantei de urgenta privind cresterea etapizata a alocatiilor pentru copii. Votul a fost in calitate de prim for sesizat, decizionala fiind Camera Deputatilor, scrie News.

ştiri din Economie

actualitate, 14:47

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2173 seconds )