Libnet.ro
UNICEF

14:15

PENTRU PRIMA JUMATATE A ANULUI IAR Brasov raporteaza un profit de 15,4 milioane lei, in scadere cu 57%

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
PENTRU PRIMA JUMATATE A ANULUI IAR Brasov raporteaza un profit de 15,4 milioane lei, in scadere cu 57%

Cifra de afaceri de 158 milioane lei, peste jumatate provenind din vanzarea pieselor de schimb si reparatii de echipamente pentru elicoptere Puma si Alouette IAR Brasov IARV), companie ce realizeaza mentenanta si reparatii pentru elicoptere a raportat, pentru primul semestru al anului, un profit net de 15,4 milioane de lei, cu 57,2% sub cel aferent primelor sase luni ale lui 2019, in contextul diminuarii veniturilor din exploatare cu 30%, la 148,02 milioane de lei, reiese din raportul emitentului publicat, ieri, pe site-ul Bursei de Valori Bucuresti BVB). continuă pe Ziarul Bursa

DUPA PRIMA JUMATATE A ANULUI Vanzarile Cemacon scad cu 22%, la 57,4 milioane lei

Profit de 10,3 milioane de lei, cu 26% sub cel din primul semestru a lui 2019 Producatorul de materiale de constructiiCemacon Zalau CEON) a raportat venituri din vanzari de 57,45 milioane de lei, in primele sase luni ale anului, cu 22% sub cele din prima jumatate a lui 2019, in timp ce profitul net a fost de 10,31 milioane de lei, in scadere cu 26%, pentru acelasi interval de raportare, a informat ieri compania printr-un comunicat publicat pe site-ul Bursei de Valori Bucuresti BVB).

IN PRIMA JUMATATE A ANULUI 2020 IAR Ghimbav a afisat un profit net in scadere cu 57%

IAR Ghimbav a obtinut un profit net de 15,4 milioane de lei in primul semestru al acestui an, cu 57% mai mic fata de perioada corespunzatoare a anului trecut, respectiv 35,9 milioane de lei, potrivit raportului financiar remis, astazi, Bursei de Valori Bucuresti.

Argus a raportat un profit net de 3,91 milioane de lei in prima jumatate a anului

Argus Constanta a raportat in primul semestru un profit net de 3,91 milioane de lei, in crestere cu 24,84% fata de aceeasi perioada a anului trecut, potrivit unui raport al companiei remis luni Bursei de Valori Bucuresti BVB), conform Agerpres.

Compania Nationala Aeroporturi Bucuresti a inregistrat pierderi de 27,4 milioane lei in prima jumatate a anului

Compania Nationala Aeroporturi Bucuresti CNAB), care administeaza cele doua aeroporturi ale Capitalei, a avut in primul semestru al anului pierderi de 27,4 milioane lei, fata de un profit net de 193,6 milioane lei in perioada similara a anului trecut, conform news. ro.

PE MASURA CE PROVIZIOANELE PENTRU CREDITE NEPERFORMANTE CRESC Marile banci chineze inregistreaza pierderi de miliarde de dolari, in prima jumatate a anului

Patru dintre cele mai mari cinci banci de stat din China au anuntat ca si-au marit provizioanele pentru credite neperformante pentru a reduce pierderile viitoare, din cauza impactului pandemiei globale de coronavirus, relateaza Reuters.

Grupul Romcarbon a inregistrat o pierdere de 1,64 milioane lei in prima jumatate a anului

Grupul Romcarbon a inregistrat in primul semestru din 2020 o pierdere neta de 1,642 milioane lei, in crestere cu 478. 000 lei comparativ cu aceeasi perioada a anului 2019, conform datelor financiare remise Bursei de Valori Bucuresti, relateaza Agerpres.

Ed Sheeran a devenit tata pentru prima oara. Ce nume total neobisnuit a ales cuplul pentru fetita lor (FOTO)

Artistul Ed Sheeran tocmai a anuntat ca a devenit tata pentru prima oara. Sotia lui a nascut o fetita perfect sanatoasa. Cantaretul a dat vestea pe contul personal de Instagram, in urma cu putin timp, c.

Pentru prima data, Google a creat o simulare cuantica a unei reactii chimice

Cercetatorii Google au folosit pentru prima data un computer cuantic pentru a simula o reactie chimica. Reactia este una simpla, dar aceasta marcheaza un pas important catre gasirea unei.

PE FONDUL CERERII CRESCUTE PENTRU BCA Prefab raporteaza o crestere a cifrei nete de afaceri cu 29%, in primul semestru

Profit din exploatare de 6,4 milioane de lei, de peste patru ori mai mare decat cel de la jumatatea anului trecut Producatorul de materiale de constructii Prefab PREH) a raportat, pentru prima jumatate a anului, o cifra de afaceri neta de 41,14 milioane de lei, cu 29,04% mai mare decat cea din primele sase luni ale lui 2019, in timp ce rezultatul din exploatare a urcat de peste patru ori, la 6,45 milioane lei, se arata in raportul companiei remis, ieri, operatorului pietei noastre de capital.

INS: Transportul aerian de pasageri a inregistrat o scadere de 62% in prima jumatate a anului

Transportul aerian de pasageri a inregistrat in primul semestru al acestui an o scadere de 61,9%, de la 10. 300 pasageri la 4. 800 pasageri, conform datelor centralizate de Institutul National de Statistica, relateaza Agerpres.

ştiri din Economie

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 14:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2226 seconds )