Libnet.ro
UNICEF

23:00

Turcan: Peste 485 de milioane euro vor fi platiti catre spitalele si directiile de sanatate publica

Adevărul Adevărul,
Turcan: Peste 485 de milioane euro vor fi platiti catre spitalele si directiile de sanatate publica

Raluca Turcan a anuntat ca Ministerul Fondurilor Europene deconteaza cheltuielile pe echipamente, medicamente si suport logistic pentru 121 de spitale din toata tara. continuă pe Adevărul

Raluca Turcan: Platim 485 milioane euro pentru echipamente, medicamente si suport logistic

Raluca Turcan, vice-premierul Romaniei, a anuntat in cursul diminetii ca incep decontarile catre uni.

HUAWEI sustine economia din Romania cu peste 200 milioane euro anual si 2.200 de joburi

Restrictionarea competitiei in domeniul echipamentelor pentru infrastructura 5G ar avea un impact ne.

Industria cinematografica va primi un ajutor de la stat de 150 de milioane de euro. Vor fi acordati bani in plus pentru promovarea Romaniei

Schema de ajutor de stat pentru sprijinirea industriei cinematografice a fost prelungita pana in 2023, fiind alocati 150 de milioane de euro acestui sector, potrivit unei hotarari adoptate miercuri de Guvern.

Ministrul Fondurilor Europene trebuie sa aprobe schemele de ajutor de 150 milioane Euro pentru digitalizarea IMM

Hotararea de guvern pentru aprobarea Programului national de digitalizare a microintreprinderilor, intreprinderilor mici si mijlocii s-a publicat in Monitorul Oficial, dar mai departe Ministerul Fondurilor Europene trebuie sa faca schemele de minimis si alte documente necesare pentru ca fondurile de 150 milioane Euro sa poata fi accesate de firme, sa-si cumpere echipamente si servicii ITC.

Ajutoare de stat pentru industria cinematografica inca 150 de milioane de euro pana in 2023

Guvernul Romaniei a aprobat miercuri alocarea a inca 150 de milioane de euro, sub forma de ajutor de stat, pentru urmatorii trei ani, industriei cinematografice. Astfel, bugetul schemei de ajutor de stat a ajuns la 1,2 miliarde de lei, echivalentul a aproximativ 250 milioane euro. Alocarile financiare nerambursabile vor fi in cuantum de 35% din totalul cheltuielilor eligibile.

MINISTERUL FONDURILOR EUROPENE: 175 milioane euro fonduri europene pentru tablete,echipamente de protectie si containere sanitare pentru scoli

Profesorii din unitatile de invatamant preuniversitar vor primi 500. 000 tablete scolare si echipamente IT in valoare de 100 de milioane de euro, necesare pentru buna desfasurare a cursurilor, ca urmare a situatiei generate de pandemia COVID-19, a anuntat astazi Ministerul Fondurilor Europene MFE).

Comisia Europeana a aprobat o garantie romaneasca pentru imprumuturi de 62 de milioane euro pentru Blue Air

Comisia Europeana a aprobat o garantie romaneasca pentru imprumuturi in valoare de 62 de milioane de euro, menita sa despagubeasca Blue Air pentru daunele suferite ca urmare a pandemiei de COVID-19, informeaza Executivul comunitar, printr-un comunicat, conform Agerpres.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2257 seconds )