Libnet.ro
UNICEF

21:00

BANCA TRANSILVANIA: Programul Noua Casa are adresabilitate mult mai larga decat Programul Prima Casa

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
BANCA TRANSILVANIA: Programul Noua Casa are adresabilitate mult mai larga decat Programul Prima Casa

Prima locuinta cu finantare prin Programul Noua Casa derulat prin Banca Transilvania a fost cumparata in Bucuresti, anunta institutia de credit, intr-un comunicat. Acesta subliniaza ca apartamentul are trei camere si a costat aproximativ 73. 000 de euro, iar creditul este de 66. 500 de euro, echivalentul in lei. Rata lunara este de circa 330 de euro, echivalent in lei, respectiv 1. 600 de lei, iar dobanda anuala este de 4,17%. continuă pe Ziarul Bursa

Banca Transilvania a acordat primul credit Noua Casa pentru cumpararea unei locuinte in Bucuresti

Prima locuinta cu finantare prin Programul Noua Casa, derulat prin Banca Transilvania, a fost cumparata in Bucuresti, o parte din valoarea totala a imobilului fiind acoperita printr-un credit de 66. 500 de euro, la o dobanda de 4,17% pe an, conform unui comunicat de presa.

Noua Casa a demarat oficial. Primul client si-a cumparat un apartament in Bucuresti

Prima locuinta cu finantare prin Programul Noua Casa, derulat si prin Banca Transilvania, a fost cumparata in Bucuresti. Apartamentul are 3 camere si a costat aproximativ 73. 000 de euro, iar creditul este de 66. 500 de euro, echivalentul in lei.

Banca Transilvania initiaza stagii de practica pentru studentii si masteranzii la facultati cu profil economic

Banca Transilvania ofera studentilor si masteranzilor care urmeaza facultati cu profil economic oportunitatea de a face practica timp de trei saptamani, in perioada noiembrie - decembrie a. c. , in 7 localitati din tara - Cluj-Napoca, Timisoara, Iasi, Oradea, Alba Iulia, Targu Mures si Bacau.

Banca Transilvania a facut un anunt uimitor: acum e vorba de-o suma imensa de bani

Banca Transilvania si Organizatia Salvati Copiii Romania au demarat o campanie, lansata la inceputul lunii septembrie pentru a oferi ajutor copiilor din familii aflate in dificultate.

ştiri din Economie

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 21:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2432 seconds )