Libnet.ro
UNICEF

08:00

PENTRU 10% DIN SOCIETATE Artego va derula un program de rascumparare la pretul de 7,76 leiunitate

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
PENTRU 10% DIN SOCIETATE Artego va derula un program de rascumparare la pretul de 7,76 leiunitate

Artego Targu Jiu ARTE) va derula, incepand cu 5 noiembrie, un program de rascumparare a 895. 616 de actiuni, echivalentul a 10% din capitalul social al companiei, societatea primind unda verde in acest sens de la Autoritatea de Supraveghere Financiara ASF), se arata intr-un comunicat al producatorului de articole din cauciuc remis, astazi, Bursei de Valori Bucuresti BVB). continuă pe Ziarul Bursa

REMAX ROMANIA; Cererea pentru case din T3 a crescut cu peste 50%

Noul context social determinat de criza Covid-19 a adus modificari in ceea ce priveste interesul locativ al romanilor. Astfel, in ultimele luni a crescut considerabil cererea pentru achizitia de case, cu peste 50% in T3 2020 fata de aceeasi perioada a anului precedent, potrivit unei analize realizate de REMAX Romania.

REMAX ROMANIA: Cererea pentru case din trimestrul 3, crestere cu peste 50% fata de aceeasi perioada din 2019

Potrivit unei analize realizate de REMAX Romania, noul context social determinat de criza Covid-19 a adus modificari in ceea ce priveste interesul locativ al romanilor. Astfel, in ultimele luni a crescut considerabil cererea pentru achizitia de case, cu peste 50% in T3 2020 fata de aceeasi perioada a anului precedent.

VIDEO Cea mai buna camera pentru vloggerul din tine: de ce faci valuri pe YouTube cu noul DJI Pocket 2

O camera pentru vlogging in 2020 trebuie sa filmeze 4K, preferabil in HDR, sa aiba o stablizare impecabila a imagini si sa fie usor de manipulat. Noul DJI Pocket 2 bifeaza toate aceste.

Poluarea din Bucuresti nu pleaca nicaieri: scuza autoritatilor pentru dezastrul din weekend

Capitala Romaniei tinde sa fie cel mai periculos oras din Romania in care sa-ti petreci viata, iar cifrele inregistrate in weekend confirma dezastrul din Bucuresti. Aerul tinde sa.

ştiri din Economie

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 08:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2166 seconds )