Libnet.ro
UNICEF

01:05

Financial report: Doar una din cinci companii britanice e pregatita pentru comertul cu UE in cazul unui Brexit dur. Frauda pe Internet a scos din buzunarele francezilor un miliard de euro in ultimii doi ani

Hotnews Hotnews,
 Financial report: Doar una din cinci companii britanice e pregatita pentru comertul cu UE in cazul unui Brexit dur. Frauda pe Internet a scos din buzunarele francezilor un miliard de euro in ultimii doi ani

Financial Times: Doar una din cinci companii britanice e pregatita pentru comertul cu UE in cazul unui Brexit fara acord * Les Echos: Frauda pe Internet a scos din buzunarele francezilor un miliard de euro in ultimii doi ani * The Guardian: Islanda gazduieste prima conferinta internationala importanta a miscarii MeToo * Stiri pe scurt. continuă pe Hotnews

Justitia in Moldova: aresteaza doar femei din grupul Sor fixeri Sputnik, sau merge pana la capat (Miami?)

Ieri au avut loc in Republica Moldova retineri la nivel inalt operate de procuratura anticoruptie. Au fost saltate doua deputate carora tocmai li se ridicase imunitatea in cazul furtului miliardului, una din ele fiind spectaculoasa si tupeist-guraliva Marina Tauber: 33 ani, presedinta Federatiei de tenis si avida practicanta de inginerii financiare in timpul liber ramas. Partea buna a povestii e ca incep sa se miste lucrurile in justitia de peste Prut; de fapt, asta e ce asteapta cu nervozitate toata lumea.

Statistica: Aproape doua din cinci gospodarii suporta cu dificultate cheltuielile curente

Aproape doua din cinci gospodarii 37,6%) suporta cu dificultate sau cu mare dificultate cheltuielile curente ale vietii, conform Anchetei asupra calitatii vietii, realizata de Institutul National de Statistica anul trecut. Daca se iau in considerare si cele care intampina o oarecare dificultate in acoperirea cheltuielilor de zi cu zi se ajunge la 80,0% din totalul gospodariilor, se arata in studiul citat de Agerpres.

INS: Aproximativ doua din cinci gospodarii suporta cu dificultate cheltuielile curente

Aproape doua din cinci gospodarii 37,6%) suporta cu dificultate sau cu mare dificultate cheltuielile curente ale vietii, iar daca se iau in considerare si cele care intampina o oarecare dificultate in acoperirea cheltuielilor de zi cu zi se ajunge la 80,0% din totalul gospodariilor, conform Anchetei asupra calitatii vietii, realizata de Institutul National de Statistica anul trecut.

Doua din cinci gospodarii suporta cu dificultate cheltuielile curente

Aproape doua din cinci gospodarii 37,6%) suporta cu dificultate sau cu mare dificultate cheltuielile curente ale vietii, iar daca se iau in considerare si cele care intampina o oarecare dificultate in acoperirea cheltuielilor de zi cu zi se ajunge la.

Olanda se pregateste sa renunte la una din principalele facilitati fiscale pentru multinationale

Cu ocazia revenirii din vacanta parlamentara, guvernul olandez se pregateste sa puna capat marilor facilitati pentru multinationale: executivul urmeaza sa prezinte marti o modificare legislativa privind impozitarea profiturilor, pentru a corecta imaginea de paradis fiscal pentru marile grupuri, scrie AFP.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2037 seconds )