Libnet.ro
UNICEF

10:15

Ce masuri economice au luat statele europene in lupta cu coronavirusul. Vezi cati bani pun pe masa spaniolii, italienii, nemtii, polonezii, suedezii pentru a stopa declinul economic

Hotnews Hotnews,
 Ce masuri economice au luat statele europene in lupta cu coronavirusul. Vezi cati bani pun pe masa spaniolii, italienii, nemtii, polonezii, suedezii pentru a stopa declinul economic

De la Paris la Varsovia si de la Roma la Madrid, cuvantul de ordine este acelasi: sa impiedice oprirea brutala a economiei din cauza restrictiilor legate de pandemie sau sa o transforme intr-o recesiune violenta, scrie cotidianul francez Les Echos. Majoritatea companiilor aeriene si-au suspendat zborurile, producatorii auto si-au inchis lanturile de productie in Europa, intreprinderile sunt inchise, consumatorii sunt si ei limitati in a iesi in orase pentru a consuma. Guvernele europene au pus zeci de miliarde pe masa pentru a evita criza economica. continuă pe Hotnews

Virgil Popescu: Urmeaza un nou set de masuri economice. Pierderile vor fi mari

Virgil Popescu, ministrul Economiei a anuntat ca vor fi luate noi masuri economice, avand in vedere ca pandemia va aduce pierderi mari, motiv pentru care trebuie gandita o strategie de relaxare pentru firme.

Virgil Popescu a anuntat ca este in lucru un nou set de masuri economice

Ministrul Economiei, Virgil Popescu a anuntat ca este in lucru un nou set de masuri economice pentru a face fata noilor provocari si ca este necesara o relaxare fiscala pentru companii. Ministrul Virgil Popescu a anuntat, duminica la Realitatea Plus, deja un prim set de masuri si spune ca urmeaza un al doilea val.

Masuri economice bune, dar una anuntata, privind prorogarea unui termen al declaratiilor, transmisa de Ministerul Finantelor, se pare nu va mai fi

Avem un prim set de masuri economice. Par bune, dar sa le vedem in practica. Ajuta atat mediul de afaceri, cat si angajatii. Expertii in fiscalitate asteptau, pentru ca le-a fost creata aceasta asteptare chiar de Ministerul Finantelor, ca se va proroga termenul de 25 martie pentru depunerea declaratiilor fiscale. Se pare ca aceasta masura nu va mai fi.

C.O.T.A.R cere Guvernului sa ia masuri economice imediate

Confederatia Operatorilor si Transportatorilor Autorizati din Romania C. ) solicita Guvernului Romaniei un set de masuri economice care sa se aplice imediat, pentru a salva populatia tarii noastre si mediul de afaceri de consecintele crizei de COVID-19, se arata intr-un comunicat remis Redactiei noastre.

Ministrul Economiei, Virgil Popescu, a anuntat ca este in lucru un nou set de masuri economice

Virgil Popescu, ministrul Economiei, a anuntat ca vor fi luate noi masuri economice.

Deputat PNL anunta discutii cu bancile pentru suspendarea creditelor, dar si noi masuri economice

Deputatul PNL Victor Paul Dobre a declarat ca urmeaza discutii cu bancile pentru amanarea platii creditelor romanilor, dar si ca saptamana viitoare vor fi adoptate noi masuri economice.

Sondaj INSCOP. Romania in criza COVID-19: ce masuri economice asteptam de la Guvern

In contextul consecintelor negative ale epidemiei de coronavirus pentru economie si piata locurilor de munca, 91,7% dintre romani apreciaza ca fiind foarte importanta si importanta sprijinirea de catre stat a firmelor care au dificultati economice, iar 93,6% ca fiind foarte importanta si importanta sustinerea unor mari proiecte de investitii publice sau private in vederea stimularii economiei, arata un sondaj INSCOP.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 10:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2302 seconds )