Libnet.ro
UNICEF

00:07

BCE: Economia din zona euro va creste mai putin

Adevărul Adevărul,
BCE: Economia din zona euro va creste mai putin

Banca Centrala Europeana BCE) a redus joi prognoza privind evolutia zonei euro in 2018 si in 2019, ca rezultat al cererii globale mai slabe, a anuntat joi presedintele BCE, Mario Draghi, transmit DPA si Reuters. continuă pe Adevărul

Putin: Moscova si Beijing-ul vor sa foloseasca cat mai putin dolarul in tranzactiile comerciale

Vladimir Putin a asigurat, ieri, ca Moscova si Beijing vor sa foloseasca din ce in ce mai mult monedele lor nationale, si nu dolarul, pentru schimburile comerciale pe calea ferata pentru a ajunge la un nivel record, pe fondul tensiunilor dintre Rusia si tarile occidentale, scrie AFP.

Bancile europene adopta dobanda de referinta Ester, a BCE

Principalele institutii de credit din zona euro au decis, ieri, sa adopte ca indicator de referinta pentru operatiunile interbancare overnight nou-creata dobanda in euro Ester, stabilita de Banca Centrala Europeana BCE), anunta Reuters, mentionand ca aceasta este prima decizie de reformare a unei piete cruciale, afectata de scandaluri de manipulare.

Business Report:Ce (nu) s-a schimbat n cei 10 ani de la declansarea marii crize financiare globale. n lume si n Romnia;Noi reguli dupa eliminarea bancnotei de 500 de euro. Ce masuri au mai luat oficialii europeni;OUG pentru a reduce TVA de la 9% la 5% n

Eurostat: Letonia, Portugalia, Romania si Bulgaria, singurele tari din UE unde a scazut numarul angajatilor in trimestrul doi. Numarul angajatilor a urcat cu 0,4% in Uniunea Europeana si in zona euro, in trimestrul doi din 2018, comparativ cu precedentele trei luni. Ultima zbatere a inflatiei de 5%, sub efectul cresterii unor preturi reglementate. Inflatia anuala a revenit peste pragul de cinci procente in luna august 2018, dupa ce performanta lunara a urcat, cu totul atipic fata de perioada de vara, la +0,28% fata de -0,20%.

CampaniaAlimente pentru Est. Ce au gasit in galantare autoritatile europene: crochete de peste cu mai putin peste sausuc de portocale fara portocale

In domeniul dublului standard al produselor, autoritatile europene fac pasi mari pentru eliminarea acestei practici intalnite la unele companii. Astfel, teste si sondaje efectuate in unele state membre, in special din Europa Centrala si de Est, au aratat ca exista produse care sunt prezentate pe piata sub acelasi nume si ambalate identic, dar contin ingrediente diferite, in detrimentul consumatorilor.

Peripetiile romanului care s-a incapatant sa traverseze Transfagarasanul pe jos. 151 de kilometri, in mai putin de 27 de ore

Petru Cazacu, un medic veterinar de 43 de ani de Iasi, este primul roman care a parcurs pe jos cei 151 de kilometri ai Transfagarasanului, pornind din comuna argeseana Bascov. Performanta a fost reusita pe 4 si 5 septembrie, distanta fiind parcursa in 26 de ore si 30 de minute. Petru Cazacu a povestit pentru Adevarul aceasta experienta de neuitat.

Romanii contribuie mai putin la pensiile private obligatorii. Care este suma medie platita lunar

Contributia medie lunara a participantilor la Pilonul II a oscilat puternic in acest an, inregistrand cele mai mici valori in lunile martie si aprilie, crescand in mai si inregistrand noi scaderi in iunie.

Biografia mai putin cunoscuta a unui criminal de razboi. Unul dintre cei mai importanti lideri nazisti era inhibat de femei, dar pasionat de gradinarit

Heinrich Himmler a fost unul dintre cei mai puternici lideri nazisti. A fost o adevarata eminenta cenusie a extremismului german din cel de-al doilea razboi mondial, fiind fondatorul lagarelor de exterminare dar si seful trupelor fanatice ale nazismului - SS, dar si al cumplitului Gestapo. Acest criminal de razboi a avut insa pasiuni si preocupari la care putini s-ar fi asteptat.

Un nou focar de pesta porcina in judetul Galati: Imagini dramatice din zona(VIDEO)

Un nou focar de pesta porcina africana a fost confirmat in judetul Galati. Virusul a fost descoperit in localitatea Tudor Vladimirescu. in urma cu cateva zile, virusul fusese depistat intr-o zina din.

Hai ca se POATE! Orasul din Romania declarat cel mai sigur din tara. Are centura cu patru benzi (FOTO)

Oradea este considerat cel mai sigur oras din tara, fiind orasul care sta cel mai bine la majoritatea capitolelor. Astfel, oradenii nu au probleme cu ambuteiajele, cu sistemul sanitar sau educatia, iar.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2152 seconds )