Libnet.ro
UNICEF

06:15

BERD a inrautatit estimarile privind evolutia economiei noastre

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
BERD a inrautatit estimarile privind evolutia economiei noastre

Economia noastra ar urma sa inregistreze, anul acesta, o crestere de 3,2%, fata de un avans de 3,6% previzionat in noiembrie, arata cele mai recente prognoze publicate, astazi, de Banca Europeana pentru Reconstructie si Dezvoltare BERD). continuă pe Ziarul Bursa

IN TARA NOASTRA, IN 2019: Comisia Europeana a revizuit in scadere la 3,3% estimarile privind evolutia economiei

Comisia Europeana a revizuit, astazi, in scadere la 3,3% estimarile privind cresterea economiei romanesti in acest an, in conditiile in care, in luna ianuarie, Executivul comunitar indica un avans al produsului intern brut de 3,8%.

Comisia Europeana: Prognoza privind cresterea economiei romanesti, revizuita in scadere

Vesti proaste pentru economia Romaniei. Comisia Europeana a revizuit in scadere prognoza privind cresterea economiei romanesti. Potrivit Agerpres, Comisia prognozeaza o crestere de doar 3,3% pentru.

Si BERD si-a redus estimarile privind cresterea economica a Romaniei

La numai o zi de cand Comisia Europeana a revizut in scadere cresterea economiei Romaniei din acest an, o alta institutie isi reduce estimarea: BERD previzioneaza ca tara noastra va inregistra o crestere economica de 3,2%, fata de un avans de 3,6% estimat in noiembrie. Estimarile sunt cu cel putin 2% mai mici decat cresterea economica estimata de Guvern la formarea bugetului Romaniei pe 2019.

ştiri din Economie

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 06:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2253 seconds )