Libnet.ro
UNICEF

17:45

BizNews: Explozia din Beirut - cea mai grava amenintare la economia banului

Antena3 Antena3,
BizNews: Explozia din Beirut - cea mai grava amenintare la economia banului

Cu probleme deja existente, economia Libanului risca acum sa intre in colaps, dupa explozia din port. Cel mai grav este ca tara a ramas fara resurse de cereale, iar situatia este extrem de ingrijoratoare pentru ca stocul actual mai ajunge pentru mai putin de o luna, in conditiile in care oricum jumatate din populatie traieste sub pragul saraciei. continuă pe Antena3

Explozia din Beirut: Bilantul deceselor a urcat la 154

Bilantul deceselor provocate de explozia din Beirut a urcat la 154, a declarat ministrul libanez al sanatatii, citat de agentia de stat NNA si Reuters.

Imagini si informatii noi dupa explozia din Beirut! Cel putin 157 de morti si peste 5.600 raniti

Continua ancheta dupa explozia devastatoare din Beirut. 16 functionari ai administratiei portuare si autoritatii vamale au fost arestati preventiv. intre timp, presedintele francez Emmanuel Macron a ajuns in capitala libaneza si a mers la locul exploziei.

Ce este nitratul de amoniu, compusul chimic care a provocat explozia din Beirut. La ce se foloseste?

Capitala libaneza Beirut a fost zguduita marti seara, de o explozie care a ucis cel putin 100 de persoane si a ranit alte mii. Primul ministru al tarii, Hassan Diab, a declarat ca explozia a fost ca.

Explozia din Beirut: in depozitul cu nitrat de amoniu erau si artificii, spune un fost muncitor portuar

Libanezii se pregatesc de un protest major in Beirut, cu o zi inainte ca echipa care investigheaza exploziile sa prezinte concluziile preliminare guvernului. Un fost muncitor din port spune ca artificii au fost depozitate intr-un hangar, alaturi de nitratul de amoniu.

Economia libaneza s-ar putea contracta in acest an cu 20%-25%, potrivit analistilor, dublu fata de estimarile anterioare exploziei din Beirut

Economia libaneza, care era deja in declin inainte de explozia din Beirut, s-ar putea contracta in acest an cu 20%-25%, dublu fata de estimarile anterioare deflagratiei, ceea ce va face si mai dificila atragerea finantarii necesare pentru a-si reveni, potrivit unor analisti citati de Reuters si preluati de news. ro. Cea mai recenta estimare a Fondului Monetar International, anterioara exploziei de marti, indica un declin al economiei de 12%, din cauza agravarii crizei economice si politice.

Explozia din Beirut a avut 10% din intensitatea celei de la Hiroshima. Una dintre cele mai mari explozii non-nucleare

Expertii de la Universitatea din Sheffield au facut primele calcule. Ei spun ca explozia din Beirut ar fi putut avea aproximativ 10% din puterea unei bombe atomice.

Facea poze pentru nunta cand a avut loc explozia. Imagini incredibile din Beirut

O mireasa din Beirut a trait clipe de cosmar cand, in timpul sedintei foto pentru cea mai frumoasa zi din viata ei a fost nevoita sa se adaposteasca pentru a-si salva viata.

Peste 16 persoane, arestate in ancheta privind explozia devastatoare din Beirut. Cine sunt vinovatii

Mai mult de 16 persoane, angajati ai portului din Beirut si ai autoritatilor vamale, au fost arestati in ancheta privind tragicul eveniment din capitala Libanului, deflagratia produsa la un depozit in care se af.

Putine sperante sa mai fie gasiti supravietuitori sub ruinele din Beirut (armata)

Speranta de a gasi supravietuitori sub ruinele din portul din Beirut la cinci zile dupa explozia devastatoare care a lovit capitala libaneza s-a diminuat, a anuntat duminica armata libaneza.

Economia libaneza s-ar putea contracta in acest an cu 20%-25%, dublu fata de estimarile anterioare exploziei din Beirut

Economia libaneza, care era deja in declin inainte de explozia din Beirus, s-ar putea contracta in acest an cu 20%-25%, dublu fata de estimarile anterioare deflagratiei, ceea ce va face si mai dificila atragerea finantarii necesare pentru a-si reveni.

ştiri din Economie

ştiri de la Antena3

actualitate, 17:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2387 seconds )