Libnet.ro
UNICEF

10:15

Comisia de Prognoza: Economia Romaniei se va contracta cu 4,2% in 2020. Scadere extrem de abrupta in agricultura

Adevărul Adevărul,
Comisia de Prognoza: Economia Romaniei se va contracta cu 4,2% in 2020. Scadere extrem de abrupta in agricultura

Comisia Nationala de Strategie si Prognoza a publicat miercuri prognoza de toamna, in care estimeaza o contractie mai abrupta a economiei Romaniei in 2020, de -4,2%, urmand ca si recuperarea de anul viitor sa fie mai slaba. Principalul factor care determina o evolutie mai slaba a economiei in acest an este pus pe seama agriculturii, afectata grav de seceta. continuă pe Adevărul

Klaus Iohannis a facut anuntul asteptat de toti romanii. Ce se intampla cu economia Romaniei

Presedintele Klaus Iohannis a transmis astazi un mesaj la evenimentul Topul National al Firmelor 2020. De asemenea, presedintele Klaus Iohannis va sustine astazi si o conferinta de presa la Palatul Cotroceni. Acesta a avut o sedinta de urgenta, iar mesajul il va transmite la ora 18:00. intre timp, la ora 17:30, Klaus Iohannis a felicitat .

Cea mai banoasa afacere in anul pandemiei! Videochatul salveaza economia Romaniei. Cate milioane de euro au adus romancele in tara

Economia Romaniei a fost lovita in plin de pandemia de coronavirus. Nu este un caz singular. Pana si cele mai puternice state ale lumii au inregistrat pierderi majore dupa aparitia SARS CoV 2. in toata aceasta perioada de restriste economico-financiara, un domeniu s-a ridicat deasupra tuturor, inregistrand venituri record. Date centralizate la nivel .

Prognoza meteo pentru luni, 16 noiembrie 2020. Atentionari de Cod Galben in mai multe judete din tara

Inceputul de saptamana este unul cu temperaturi scazute si cu atentionari de cod galben in mai multe judete din tara. Astazi fenomenul preponderent, conform ANM, este ceata ti temperaturile scazute. Vremea in Romania la inceputul acestei saptamani este schimbatoare si plina de ceata si, posibil precipitatii. Atentionare de Cod Galben ANM a emis pentru luni, .

Romania, avertizata de Comisia Europeana cu privire la deteriorarea masiva a finantelor publice in 2020

Romania a fost avertizata miercuri de Comisia Europeana cu privire la deteriorarea masiva a finantelor publice in 2020, se arata in pachetul de toamna pentru politica de toamna.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 10:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2389 seconds )