Libnet.ro
UNICEF

12:31

Al doilea val al pandemiei va nimici mai mult de jumatate din firmele mici. Ce ne asteapta in 2021

Adevărul Adevărul,
Al doilea val al pandemiei va nimici mai mult de jumatate din firmele mici. Ce ne asteapta in 2021

Al doilea val al pandemiei de COVID si noile restrictii impuse de autoritati au afectat si mai puternic economia romaneasca, in principal sectorul IMM-urilor, acolo unde problemele financiare s-au acutizat. continuă pe Adevărul

Presedintele Macron anunta ca Franta a depasit perioada cea mai dificila a celui de-al doilea val al pandemiei de COVID-19. Ce spune despre carantina nationala

Franta va incepe sa relaxeze carantina pentru Covid-19 incepand cu weekendul viitor, astfel incat pana la Craciun magazinele, teatrele si cinematografele vor fi redeschise, iar oamenii vor putea sa isi petreaca sarbatorile alaturi de restul familiei lor, a declarat marti presedintele Emmanuel Macron, transmite Reuters.

Un nou val al pandemiei COVID-19 loveste regiuni din China: Autoritatile au decis sa testeze milioane de persoane

Autoritatile chineze testeaza milioane de oameni, impun blocaje si inchid scolile dupa ce saptamana trecuta au fost descoperite multiple cazuri de coronavirus cu transmitere locala in trei orase din.

CRISTIAN POPA, BNR: Sa ne temem mai mult de epuizarea spatiului de manevra al BNR decat de neutilizarea sa

Noi suntem in mod constant comparati cu Ungaria de catre analistii economici, dar, fara sa exagerez, le recomand acestora sa se uite si la Turcia, a spus Popa * Conflict de viziune intre Citu si BNR: Ministrul de finante vrea ca banca centrala sa reduca dobanzile, BNR indeamna la prudenta in contextul incertitudinilor ridicate * Popa: BNR va lua decizii privind rata de politica monetara numai in functie de analiza datelor viitoare din economie, in functie de datele concrete de care vom dispune De epuizarea spatiului de manevra al BNR ar trebui sa ne temem mai mult decat de neutilizarea sa integrala, a declarat, vineri, Cristian Popa, CFA si membru in Consiliul de Administratie al Bancii Nationale a Romaniei BNR), in cadrul evenimentului festiv de la BVB unde a fost prezent si Florin Citu, ministrul Finantelor. Afirmatiile lui Popa au scos in evidenta conflictul de viziune dintre guvernanti si banca centrala: Ministerul de Finante cere de la BNR o reducere a ratei dobanzii de politica monetara, proclamand ca exista loc pentru o stimulare monetara suplimentara, in timp ce BNR este prudenta si atentioneaza cu privire la riscuri.

Statul a facut mai multi bani din tigari in 2020: British American Tobacco a platit cu 500 de milioane de lei mai mult in primele 9 luni ale anului

In primele 9 luni ale lui 2020, British American Tobacco a platit statului cu 500 de milioane de lei mai mult decat in aceeasi perioada a anului trecut, depasind astfel suma de 7 miliarde de lei. Contributiile reprezentand accize, TVA, taxe salariale si alte taxe ajunse in visteria statului au fost mai mari cu circa 7% fata de primele trei trimestre ale lui 2019, in principal datorita reducerii traficului ilicit.

Specialistii trag un semnal de alarma asupra cyberbullying-ulului: Este mai evident si mai important Cel din spatele ecranului nu stie ce se intampla cu copilul pe care-l jigneste

Psihologii trag un semnal de alarma si anunta ca orele online au un efect major in dezvoltarea si calitatea vietii copiilor. Mai mult decat atat, acestia atrag atentia asupra faptului ca tot mai multi.

Cea mai buna videochatista din lume e din Timisoara. Nu o sa iti vina sa crezi ce studii are

O femeie din Timisoara a devenit cea mai de succes videochatista din lume. Ivonna Reeve a castigat acest premiu la doar trei luni dupa ce a debutat in aceasta meserie. O timisoreanca este cea mai buna videochatista din lume Dupa ce a castigat marele premiu pus la bataie de platforma LiveJasmin, Ivonna Reeve a devenit .

Politistii au descins la mai multe locatii din Arges si Ilfov. Perchezitiile il vizeaza si pe manelistul Dani Mocanu (VIDEO)

In aceasta dimineata, politistii argeseni au descins la mai multe locatii din Arges si Ilfov. Perchezitiile aflate in desfasurare au legatura cu ultimul dosar in care este implicat manelistul Dani.

Actiunile europene au inchis marti la cel mai ridicat nivel din ultimele noua luni

Actiunile marilor companii europene au incheiat tranzactiile de marti la cel mai ridicat nivel din ultimele noua luni, sustinute de optimismul provocat de informatiile privind distribuirea in curand a vaccinurilor pentru noul coronavitus si de posibila relaxare a carantinei in Franta, transmite Reuters.

Secretul lui Ianis Hagi s-a aflat. Ce face pentru a fi cel mai bun fotbalist din vestiar

Ianis Hagi nu traverseaza cea mai buna perioada a sezonului, dar ramane optimist pentru viitor. A pierdut echipa la Glasgow Rangers, iar selectionerul Mirel Radoi l-a retrogradat la nationala de tineret. Pentru tricolorii mici, Ianis nu a avut o prestatie convingatoare in meciul cu Danemarca. Dar calificarea a fost obtinuta de elevii lui Adrian Mutu .

Un emisar special al OMS pentru COVID-19 anticipeaza un al treilea val al pandemiei in Europa, la inceputul lui 2021, in lipsa unor masuri adecvate

Un emisar special al Organizatiei Mondiale a Sanatatii OMS) pentru Covid-19, David Nabarro, anticipeaza ca in Europa va avea loc un al treilea val al pandemiei, la inceputul anului 2021, daca guvernele vor repeta greselile care au dus la cel de-al doilea val de imbolnaviri, transmite Reuters.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 12:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2185 seconds )