Libnet.ro
UNICEF

15:30

INS: Economia a urcat in primul trimestru din acest an cu 5% fata de primul trimestru de anul trecut

Hotnews Hotnews,
 INS: Economia a urcat in primul trimestru din acest an cu 5% fata de primul trimestru de anul trecut

Produsul intern brut a inregistrat o crestere in primul trimestru 2019 fata de primul trimestru din 2018) cu 5,0% pe seria bruta si cu 5,1% pe seria ajustata sezonier, a anuntat miercuri Institutul National de Statistica. Comparativ cu trimestrul IV 2018, produsul intern brut in trimestrul I 2019 a fost, in termeni reali, mai mare cu 1,3% . continuă pe Hotnews

INS: Economia a urcat in primul trimestru din acest an cu 5%

Institutul National de Statistica INS) a facut publice noi date despre starea economiei romanesti. Astfel, produsul intern brut a inregistrat o crestere in primul trimestru 2019 fata de primul trimestru din.

POTRIVIT INS, IN PRIMUL TRIMESTRU: Produsul Intern Brut a crescut cu 5%

Produsul Intern Brut PIB) a crescut, in primul trimestru din acest an, cu 5%, serie bruta, comparativ cu perioada similara a anului trecut, fata de trimestrul anterior cresterea fiind de 1,3% conform datelor publicate, astazi, de Institutul National de Statistica.

PRIMUL TRIMESTRU AL ANULUI 2019 Transelectrica - profit net in scadere cu 44%

Transelectrica TEL), operatorul sistemului national de transport al energiei electricea a inregistrat in primul trimestru din acest an un profit net de 38 de milioane lei, cu 44% mai mic fata de cel din perioada similara a anului trecut, conform datelor transmise astazi Bursei de Valori Bucuresti.

IN LIPSA OFERTELOR PUBLICE Profitul BVB coboara cu 32%, in primul trimestru din 2019

Veniturile operationale au scazut cu 26%, la 8,9 milioane de lei Grupul Bursa de Valori Bucuresti BVB) a raportat, pentru primele trei luni ale anului curent, un profit net de 2,72 milioane de lei, cu 32% sub cel obtinut in aceeasi perioada a anului 2018, scadere provenita indeosebi de diminuarea cu 24% a activitatii de tranzactionare pentru toate pietele, de la 3,78 miliarde de lei, in primul trimestru al anului trecut, la 2,87 miliarde de lei pentru primul trimestru al acestui an, se arata in raportul publicat de operatorul pietei noastre de capital pe propriul site.

IN PRIMUL TRIMESTRU DIN 2019 Grupul Alro si-a redus castigurile cu 28,7%

Combinatul Alro Slatina, specializat in productia de aluminiu, si-a redus castigurile din activitati inainte de impozitare EBITDA), din primul trimes-tru al anului 2019 cu 28,7% la 94,72 milioane lei, de la 132,85 milioane lei.

PE FONDUL CRESTERII COTATIEI SNP CU 19,4%, IN PRIMUL TRIMESTRU DIN 2019: FP isi imbunatateste profitabilitatea cu 121 milioane lei

Fondul isi evalueaza pachetul de 19,94% din Hidroelectrica la 3,955 miliarde lei, iar detinerea de 20% din Aeroporturi Bucuresti la 861 milioane lei * Johan Meyer, Franklin Templeton: Intentionam sa recomandam actionarilor spre aprobare o distributie anuala de numerar de cel putin 0,05 lei/titlu * Discount de tranzactionare intre VUAN si pretul din piata de 33%, peste obiectivul de 15%.

PE FONDUL URCARII VENITURILOR IN PRIMUL TRIMESTRU DIN 2019 Purcari isi amelioreaza profitabilitatea cu 46%

Purcari Wineries WINE), ultima companie listata la Bursa de Valori Bucuresti BVB), a raportat pentru primele trei luni ale anului curent, un profit net consolidat de 8,67 milioane de lei, cu 46,5% peste cel obtinut in aceeasi perioada a anului 2018, cand producatorul de vinuri din Republica Moldova a inregistrat un profit net de 5,92 milioane de lei, se arata in raportul companiei publicat astazi pe site-ul operatorului pietei noastre de capital.

DUPA UN CASTIG DE 12,5 MILIOANE LEI, IN PRIMUL TRIMESTRU DIN 2018 Sphera isi diminueaza profitablitatea de aproape zece ori

Sphera Franchise Group SFG), emitent intrat la tranzactionare la bursa bucuresteana in luna noiembrie 2017, a raportat pentru primele trei luni ale anului 2019 un profit net de numai 1,27 milioane de lei, de aproape zece ori mai mic fata de cel obtinut la finele lunii martie 2018, cand operatorul lanturilor de alimentatie publica KFC, PizzaHut si Taco Bell a inregistrat un rezultat de 12,55 milioane de lei, se arata in raportul companiei publicat pe site-ul Bursei de Valori Bucuresti BVB).

Economia tarii noastre a crescut in primul trimestru cu 5%

Economia romaneasca a crescut in primul trimestru, fata de aceeasi perioada a anului trecut, cu 5%, serie bruta, arata primele estimari publicate miercuri de Institutul National de Statistica INS). Guvernul mizeaza in acest an pe o crestere economica de 5,5%.

Economia Romaniei a crescut in primul trimestru cu 5%

Economia romaneasca a crescut in primul trimestru, fata de aceeasi perioada a anului trecut, cu 5%, serie bruta, arata primele estimari publicate miercuri de Institutul National de Statistica INS). Guvernul mizeaza in acest an pe o crestere economica de 5,5%.

ştiri din Economie

actualitate, 15:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2318 seconds )