Libnet.ro
UNICEF

21:45

Managerii romani sunt mai putin optimisti fata de criza si incep sa ia masuri mai dure: taieri de salariu si chiar concedieri

Adevărul Adevărul,
Managerii romani sunt mai putin optimisti fata de criza si incep sa ia masuri mai dure: taieri de salariu si chiar concedieri

Revenirea dupa criza va fi mai lunga economia isi va reveni dupa 2 ani) si va lua forma unui U obtuz, 78% dintre manageri se declara ingrijorati si foarte ingrijorati, iar masurile luate de manageri sunt mai dure in trimestrul III 2020, fiind in crestere numarul celor care au redus cheltuielile de marketing 58%), au amanat investitiile IT 48%) si au recurs la taieri de salariu 18%) si chiar concedieri 21%), arata un studiu. continuă pe Adevărul

Peste trei sferturi dintre romani se considera mai cinstiti decat ceilalti, iar mai putin de jumatate spun ca furtul de obiecte de la serviciu sau vitezomania nu sunt chiar asa grave.....(studiu)

Mai bine de trei sferturi dintre romani se considera mai cinstiti si mai sinceri decat ceilalti, arata rezultatele studiului Semaforul Moralitatii, realizat de Exact Business Solutions, pentru HBO Romania, despre perspectiva romanilor din mediul urban asupra moralitatii. Peste 69% dintre romanii din mediul urban considera furtul de haine sau alimente, santajul, spaga pentru a obtine permisul de conducere sau o autorizatie, adulterul, intarzierea platii datoriei catre un prieten, citirea unor conversatii private fara consimtamant sau evitarea unei cozi la magazin, ca fiind serioase probleme de moralitate. in schimb, mai putin de jumatate dintre oraseni considera: furtul de materiale de la serviciu, traversatul pe rosu cand nu trece nicio masina, circularea cu viteza peste limita admisa si a minti pentru a proteja sentimentele unei persoane ca nefiind probleme grave de moralitate.

SEVABLOOM: Sub 1% dintre romani sunt realmente interesati de o dieta sanatoasa

Mai putin de 1% dintre romani sunt interesati in mod activ de o dieta si un stil de viata sanatoase, arata cercetarile de piata efectuate in iulie 2020 de Sevabloom, prima platforma de video e-learning in domeniile: parenting, gastronomie plant based si dezvoltare personala.

Peste jumatate dintre romani considera ca testarea si tratamentul pentru COVID-19 sunt mai degraba inaccesibile 21% s-ar vaccina impotriva COVID, iar o treime s-ar imuniza doar dupa ce au auzit ca nu au fost efecte adverse

Peste jumatate dintre romani considera ca testarea si tratamentul pentru infectia cu SARS-CoV-2 sunt mai degraba inaccesibile in Romania, arata Barometrul de Sanatate Publica realizat de Centrul de Cercetari Sociologice Larics si Institutul de Stiinte Politice si Relatii Internationale, sub egida Sectiei de Stiinte Medicale a Academiei Romane. in cazul descoperirii unui vaccin pentru COVID-19, 21% dintre romani s-ar vaccina daca serul ar fi disponibil, o treime ar alege sa se imunizeze doar daca ar auzi ca nu au fost efecte adverse si 8% ar dori sa afle mai multe informatii inainte de a lua decizia vaccinarii.

Noi restrictii dure incepand de luni. Mii de romani sunt vizati de aceasta decizie

Orasul Sibiu si localitatile Cisnadie si Talmaciu intrp de luni in carantina, a anuntat vineri seful DSU, Raed Arafat, in conditiile in care rata de indectare a ajuns azi la 7, 78 la mia de locuitori, cea mai mare din tara. Noi restrictii dure incepand de luni Aceasta decizie a fost luata in sedinta de .

Klaus Iohannis a promulgat legea acum. Milioane de romani sunt vizati. Intra in vigoare de la 1 ianuarie 2021

Klaus Iohannis a promulgat, vineri, legea care modifica plafonul pentru aplicarea cotei reduse de TVA de 5% asupra bazei de impozitare pentru livrarea de locuinte care au o suprafata utila de maximum 120 de metri patrati. Prevederile legii intra in vigoare din data de 1 ianuarie 2021. Presedintele Klaus Iohannis a promulgat legea: TVA de .

Lovitura pentru romani! Cel mai consumat aliment, retras din magazine? Veste de ultima ora

ANPC cere interzicerea comercializaii painii si a produselor de panificatie nepreambalate prin autoservire fiindca reprezinta un pericol pentru consumatori, in contextul crizei sanitare, fiind produse care ar putea reprezenta o sursa de transmitere a virusului COVID-19. Noile reguli au fost trimise in aceasta saptamana Comisiei Europene spre avizare. Painea noastra cea de toate zilele, afectata .

3 ingrediente minune pentru desfundatul chiuvetei. Costa mai putin de 5 lei in total

Cu totii ne-am confruntat cu problema chiuvetei infundate. De fiecare data am apelat la diverse metode sau solutii din comert pentru a o rezolva, fara sa luam in calcul si produsele naturale, de asemenea extrem de eficiente. 3 ingrediente eficiente pentru desfundatul chiuvetei: apa, otet, bicarbonat de sodiu O cana de otet, trei litri de .

Managerii romani cred ca revenirea economica va fi mai lunga si sunt ingrijorati. Creste numarul celor care considera ca masurile luate de Guvern sunt insuficiente (Studiu Confidex)

Revenirea dupa criza va fi mai lunga, nu va mai fi sub forma de V, ci se va transforma intr-un U, conform unui studiu realizat in randul managerilor romani. Andrei Cionca, CEO Impetum Group, a prezentat concluziile in cadrul unei conferinte online. Astfel, potrivit acestuia, creste gradul de ingrijorare al managerilor.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 21:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2178 seconds )