Libnet.ro
UNICEF

06:45

Mirajul cresterii economice risca sa blocheze relatiile de afaceri din Romania

Adevărul Adevărul,
Mirajul cresterii economice risca sa blocheze relatiile de afaceri din Romania

Economia romaneasca risca sa se adanceasca in blocajul financiar, in conditiile in care numarul firmelor care se confrunta cu dificultati financiare creste de la o luna la alta. Barometrul Insolventa in Romania. Cauze, efecte si perspective in 2018 trage un semnal de alarma privind pericolul insolventelor. continuă pe Adevărul

Barometru: Intarzierile la plata, tot mai mari. Cele mai afectate sunt IMM-urile care traiesc de la o factura la alta

Mirajul cresterii economice risca sa blocheze relatiile de afaceri din Romania. Firmele isi platesc tot mai greu facturile, insolventele au revenit pe crestere, iar lipsa educatiei financiare in randul antreprenorilor face tot mai multe victime.

Oamenii de afaceri din Romnia se asteapta la o crestere a numarului insolventelor. Care sunt cauzele

Economia romaneasca risca sa se adanceasca in blocajul financiar, in conditiile in care numarul firmelor care se confrunta cu dificultati financiare creste de la o luna la alta. Cel putin aceasta este opinia majoritatii reprezentantilor companiilor chestionati de Frames Media Network si KeysFin intr-un sondaj privind perceptia investitorilor asupra insolventelor, realizat pentru Sierra Quadrant, unul dintre principalii jucatori din piata insolventei.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 06:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2158 seconds )