Libnet.ro
UNICEF

23:30

Oamenii de afaceri din Romania: Lipsa unor masuri destinate stimularii dezvoltarii mediului de afaceri mentine economia intr-o pozitie incerta

Adevărul Adevărul,
Oamenii de afaceri din Romania: Lipsa unor masuri destinate stimularii dezvoltarii mediului de afaceri mentine economia intr-o pozitie incerta

Lipsa unor masuri destinate stimularii dezvoltarii mediului de afaceri din ultimii ani mentine economia tarii intr-o pozitie incerta, iar cresterile economice sunt determinate de conjuncture europene si mondiale favorabile si de deciziile strategile ale multinationalelor, sustine Asociatia Oamenilor de Afaceri din Romania AOAR). continuă pe Adevărul

Mihai Daraban critica lipsa investitiilor din Romania: 45 de miliarde, nu mai punem datoriile facute de Romania pe langa acesti bani europeni, ar trebui sa vedem cu ochiul liber

Presedintele Camerei de Comert si Industrie a Romaniei CCIR), Mihai Daraban, a criticat lipsa de investitii din Romania aratand ca de la aderea Romaniei in Uniunea Europeana si pana acum nu se vede poate.

Remus Cernea pleaca din Romania

Remus Cernea pleaca cu inima franta din Romania. La o luna dupa ce a anuntat public ca s-a despartit de iubita sa, Iolanda Staniloiu, Remus Cernea se desparte si de Romania. Fostul deputat PSD a anuntat.

Programul jucatoarelor din Romania in prima zi la Wimbledon. Cand va incepe Halep

Cinci din cele opt jucatoare din Romania ajunse pe tabloul principal de la Wimbledon vor debuta in competitie, luni, in chiar prima zi de intrecere.

Un cunoscut grup de turism isi suspenda activitatea si inchide biroul din Romania

Grupul grec de turism Tripsta, cea care controleaza agentiile de vanzare online de bilete de avion Travelplanet24 si Airtickets, isi suspenda activitatea si inchide inclusiv biroul din Romania. Aceasta.

Cosmin Cernat, ATAC la jurnalistii TV din Romania: Fara suparare, NU AU ce sa caute acolo!

Cosmin Cernat s-a aratat dezamagit de unele persoane care lucreaza in televiziunile din Romania. in opinia sa, acei oameni nu au ce sa caute la TV, iar cei care nu sunt capabili sa se adapteze ar trebui sa se re.

Masinile diesel, interzise OFICIAL: Comisia europeana a facut anuntul care vizeaza trei milioane de autoturisme pe motorina din Romania

Din numarul total de 6 milioane de autoturisme din Romania, aproape jumatate au motor diesel, insa acestea emit noxe care fac aerul aproape irespirabil. Aceste particule sunt de fapt niste molecule de carbon.

Masinile diesel, interzise OFICIAL: Comisia Europeana a facut anuntul care vizeaza trei milioane de autoturisme pe motorina din Romania

Din numarul total de 6 milioane de autoturisme din Romania, aproape jumatate au motor diesel, insa acestea emit noxe care fac aerul aproape irespirabil. Aceste particule sunt de fapt niste molecule de carbon.

Milionarii care pot sa cumpere Bucurestiul. Secretele marilor averi din Romania

Bucurestiul, Timisoara sau Clujul incap in portofelul celor mai bogati afaceristi din Romania. Sunt cei care au in conturi bugetul pe intregul an al acestor orase. Cel mai bogat roman este Ion Tiriac.

Ipoteza SOC! RUSIA a PROVOCAT inundatiile CATASTROFALE din Romania

Europarlamentarul PSD Ioan Mircea Pascu a sugerat, intr-o postare pe Facebook, ca Rusia a provocat furtunile din Romania si Grecia, pentru a avea soare la Campionatul Mondial de fotbal. Cosmonautul Dumitru Prunariu.

Localitatea din Romania unde cantitatea de ozon este comparabila cu cea din Alpii Elvetieni

Un studiu recent a anuntat ca exista un loc in Romana, unde cantitatea de ozon este comparabila cu cea din Alpii Elvetieni. Locul unic din Romania datorita aerului pur este Colibita, o localitate de pe.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 23:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2227 seconds )