Libnet.ro
UNICEF

14:15

IN PRIMELE SASE LUNI ALE ANULUI: Economia tarii noastre - crestere de 4,8% pe serie ajustata

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
IN PRIMELE SASE LUNI ALE ANULUI: Economia tarii noastre - crestere de 4,8% pe serie ajustata

Economia Romaniei a crescut cu 4,8% in primele sase luni ale acestui an, comparativ cu perioada similara din anul precedent, pe serie ajustata sezonier, si cu 4,7% pe serie bruta, arata estimarea semnal a Institutului National de Statistica. continuă pe Ziarul Bursa

DUPA PRIMELE SASE LUNI ALE ANULUI Profitul TMK-Artrom se prabuseste cu 66%

Producatorul de tevi din Slatina TMK - Artrom ART) a obtinut, pentru primele sase luni ale acestui an, un profit net la nivel consolidat de circa 14,97 milioane de lei, cu 65,87% mai mic decat cel din perioada similara a anului 2018.

DUPA PRIMELE SASE LUNI ALE ANULUI SIF Banat - Crisana isi dubleaza profitul

SIF Banat - Crisana SIF1) a obtinut un profit net de 107,44 milioane de lei, pentru prima jumatate a acestui an, cu 111,55% mai mare decat cel din aceeasi perioada a anului anterior, cand SIF1 a raportat un rezultat net de 50,79 milioane de lei, se arata in raportul societatii publicat ieri pe site-ul operatorului pietei noastre de capital.

DUPA PRIMELE SASE LUNI ALE ANULUI Alro isi injumatateste profitul pana la 80 milioane de lei

Producatorul de aluminiu Alro Slatina ALR) a inregistrat, la nivel de grup, in primul semestru al acestui an, vanzari de 1,506 miliarde de lei, in scadere cu 3,67% fata de cele obtinute in aceeasi perioada a anului trecut, evolutie aparuta pe fondul conditiilor de piata nefavorabile, in timp ce profitul net aproape ca s-a injumatatit, scazand cu 48,3%, pana la 79,7 milioane de lei, in principal ca urmare a cotatiilor scazute ale pretului aluminiului la Bursa de Metale de la Londra LME), a informat emitentul printrun raport remis Bursei de Valori Bucuresti BVB).

DUPA PRIMELE SASE LUNI ALE ANULUI Farmaceutica Remedia - profit in scadere cu 17%

Farmaceutica Remedia RMAH) a raportat, pentru prima jumatate a acestui an, un profit net consolidat de 1,9 milioane de lei, in scadere cu 17,34% fata de cel realizat in aceeasi perioada a anului 2018, pe fondul unor cheltuieli cu personalul, mai mari cu 12,54%, pana la 16,98 milioane de lei, reiese din raportul emitentului, remis, ieri, Bursei de Valori Bucuresti BVB).

DUPA PRIMELE SASE LUNI ALE ANULUI Profit de aproape un miliard de lei pentru Romgaz

Veniturile din vanzarea gazelor naturale au crescut cu 20,83%, pana la 2. 526,3 milioane de lei.

Crestere de preturi de peste 20%. Ce alimente s-au scumpit cel mai mult in primele sapte luni ale anului 2019

Preturile de consum in luna iulie 2019 au explodat, comparativ cu luna iulie 2018. in primele sapte luni ale anului curent, cresterile de preturi pentru doua alimente consumate des de romani au fost de peste 20%. Crestere de preturi de peste 20% Conform datelor publicate luni de Institutul National de Statistica INS), rata de inflatie .

POTRIVIT INS, IN PRIMELE 6 LUNI ALE ANULUI: Afacerile din industrie s-au majorat cu 6,2%

Cifra de afaceri din industrie, in primele sase luni din acest an, comparativ cu perioada similara din 2018, a crescut pe ansamblu cu 6,2%.

Deficitul de cont curent a crescut cu 38,15%, in primele sase luni

Contul curent al balantei de plati a inregistrat un deficit de 5,135 miliarde de euro, in primele sase luni din acest an, comparativ cu 3,717 miliarde de euro in perioada ianuarie - iunie 2018, in crestere cu 38,15%, se arata intr-un comunicat de presa al Bancii Nationale a Romaniei BNR).

IN PRIMUL SEMESTRU AL ANULUI: Oil Terminal trece pe profit cu un rezultat net de 4,61 milioane de lei

Oil Terminal OIL), operatorul terminalului petrolier de la Marea Neagra, a obtinut un profit net de 4,61 milioane de lei, in primele sase luni ale anului curent, spre deosebire de o pierdere neta de 1,07 milioane de lei inregistrata in anul anterior, in conditiile in care cifra de afaceri a societatii a urcat cu circa 20% in S1 2019, la 81,6 milioane de lei, se arata in rezultatele financiare semestriale ale OIL, publicate astazi pe site-ul Bursei de Valori Bucuresti BVB).

Deficitul de cont curent a crescut cu 38,15% in primele sase luni din 2019

Contul curent al balantei de plati a inregistrat un deficit de 5,135 miliarde de euro, in primele sa.

ştiri din Economie

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 14:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2452 seconds )