Libnet.ro
UNICEF

12:45

PROGNOZA DE IARNA A COMISIEI EUROPENE Economia Romaniei va inregistra o crestere de 3,8% in 2021 si de 4% in 2022

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
PROGNOZA DE IARNA A COMISIEI EUROPENE Economia Romaniei va inregistra o crestere de 3,8% in 2021 si de 4% in 2022

Comisia Europeana estimeaza ca Romania va inregistra un ritm de crestere economica de 3,8% in 2021 si de 4% in 2022, potrivit previziunilor economice de iarna ale executivului european. Comisia se asteapta ca consumul privat principala componenta a PIB) sa-si revina puternic din cea de-a doua jumatate a acestui an in contextul efectelor campaniei de vaccinare asupra redeschiderii unor activitati economice afectate pana acum de restrictii. Consumul este asteptat sa ramana robust in 2022, arata Comisia. continuă pe Ziarul Bursa

Florin Citu a cerut la Bruxelles ca economia Romaniei sa nu fie impovarata cu cerintele din Pactul Ecologic European

Premierul Florin Citu se afla intr-o vizita de lucru la Bruxelles, unde a avut mai multe intrevederi cu inalti oficiali europeni, intre care si vicepresedintele executiv al Comisiei Europene, Frans Timmermans, caruia Citu i-a solicitat ca economia Romaniei sa nu fie impovarata cu cerintele din Pactul Ecologic European.

Florin Citu, intrevedere cu vicepresedintele executiv al Comisiei Europene. Discutiile cu s-au concentrat pe obiectivele formulate prin Pactul Ecologic European

Premierul Florin Citu este intr-o vizita de lucru la Bruxelles, unde a avut mai multe intrevederi cu inalti oficiali europeni, intre care si vicepresedintele executiv al Comisiei Europene, Frans.

Previziunile Comisiei Europene: PIB-ul Romaniei va creste cu 3,8% in 2021, respectiv cu 4% in 2022

Economia zonei euro va creste cu 3,8 % atat in 2021, cat si in 2022, potrivit previziunilor realiate de Comisia Europeana. De asemenea, economia UE va creste cu 3,7 % in 2021 si cu 3,9 % in 2022. in ceea ce.

Premierul Florin Citu, intrevedere cu presedintele Comisiei Europene, Ursula von der Leyen

Prim-ministrul Florin Citu a avut, vineri, la Bruxelles, o intrevedere cu presedintele Comisiei Euro.

ştiri din Economie

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 12:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2155 seconds )