Libnet.ro
UNICEF

15:30

UNCTAD: Economia globala ramane subreda, la 10 ani dupa criza financiara

Adevărul Adevărul,
UNCTAD: Economia globala ramane subreda, la 10 ani dupa criza financiara

Economia globala ramane pe un teren nesigur, la un deceniu dupa criza financiara din 2008, arata Raportul din 2018 al Conferintei Natiunilor Unite pentru Comert si Dezvoltare UNCTAD) privind situatia sistemului economic mondial. continuă pe Adevărul

10 ani dupa Lehman: Criptomonedele - urmatoarea inovatie financiara care poate scapa de sub control?

La 10 ani dupa falimentul Lehman Brothers, lectiile crizei se gasesc la tot pasul, bancherii si ceilalti specialisti din piata financiara asigurandu-si actionarii si investitorii ca greselile trecutului nu se vor repeta. Inovatia este cuvantul.

Marfa noua pe bursa la 10 ani dupa Lehman, dar publicul nu a primit inca mesajul

Valoarea de piata a celor mai importante companii de pe Bursa de Valori Bucuresti BVB), incluse in indicele BET, s-a dublat in cei 10 ani care au trecut de la falimentul Lehman Brother. Intrarea in piata a unor companii precum Romgaz, Fondul.

La borna de 10 ani dupa socul care a schimbat lumea: cele mai importante lectii pe care ar fi trebuit sa le inveti din criza financiara

A trecut un deceniu de la criza financiara din 2008, moment in care putem considera ca este un prilej bun sa reflectam, atat la deciziile financiare inteligente pe care le-am luat in acea perioada de boom generalizat pe toate pietele de investitii de.

Accident la scoala. Elev de 10 ani, transportat cu elicopterul SMURD la spital

Un elev de 10 ani a fost transportat la spital cu elicopterul SMURD. Baiatul s-a accidentat in timp ce sarea gardul scolii.

Tendinte in amenajarea de spatii de birouri la 10 ani de la criza: texturi inspirate din natura si pete de culoare

Dupa zece ani de la declansarea crizei economice globale, spatiile de birouri moderne de astazi isi concentreaza tot mai mult atentia pe angajati si pe experienta lor atunci cand interactioneaza cu mediul in care isi desfasoara activitatea. Accentul nu.

O femeie si-a dat cu lama pe fata timp de 10 ani. Cum arata acum - FOTO

Un barbat de 45-50 de ani arata mult mai tanar decat o femeie de aceeasi varsta. Motivul? Specialistii spun ca secretul s-ar ascunde intr-un obicei pe care barbatii il au: barbieritul. Angela, un.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 15:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2748 seconds )