Libnet.ro
UNICEF

11:16

Viorica Dancila: Economia romaneasca este tigrul Europei. Motiunea, plina de dezinformari si miniciuna (VIDEO)

B1 B1,
Viorica Dancila: Economia romaneasca este tigrul Europei. Motiunea, plina de dezinformari si miniciuna (VIDEO)

Premierul Viorica Dancila a criticat dur in discursul din timpul dezbaterilor pe motiunea de cenzura textul prin care opozitia ii cere demisia, prezentandu-l drept o serie de minciuni si. continuă pe B1

Viorica Dancila: Motiunea este o insiruire de falsuri

Premierul Viorica Dancila sustine ca motiunea de cenzura initiata de PNL si sustinuta de USR si PMP este o insiruire de falsuri. Stire in curs de actualizare .

Aplauze si huiduieli in Parlament. Viorica Dancila: Aceasta motiune nu reprezinta decat un joc politic. Romanii s-au saturat de scandal

Premierul Viorica Dancila sustine ca motiunea de cenzura initiata de PNL si sustinuta de USR si PMP este o insiruire de falsuri. Am parcurs cu atentie textul motiunii de cenzura si va.

Viorica Dancila: Motiunea tradeaza o aroganta incredibila. Discursul premierului intrerupt de strigatele de demisie ale opozitiei (FOTO, VIDEO)

Discursul premierului Viorica Dancila dint timpul motiunii de cenzura a fost intrerupta de mai multe ori de scandari de demisie ale opozitiei. Premierul a criticat faptul ca intreaga opozitie ar fi.

Viorica Dancila, suparata pe glumele opozitiei: V-ati legat de aspectul fizic sau coafura adversarilor cand nu ati putut accepta performantele guvernului (VIDEO)

Glumele din mediul online, dar si ale opozitiei, au suparat-o pe Viorica Dancila. Premierul a tinut sa critice chiar in discursul de la motiunea de cenzura faptul ca unele persoane s-au legat de coafura.

Viorica Dancila, huiduita de opozitie in Parlament

A fost scandal in plenul Parlamentului in timpul discursului sustinut de premierul Romaniei, Viorica Dancila. Declaratiile prim-ministrului au fost intampinate cu huiduieli de catre reprezentantii.

Viorica Dancila, anunt despre banii de pensii

Premierul Viorica Dancila a afirmat miercuri, in plenul Parlamentului, ca fiecare roman trebuie sa aiba libertatea de a decide unde sa isi tina banii de pensii. Potrivit premierului, NU s-a pus.

Viorica Dancila, GAFA DUPA GAFA: Banca Monetara a apreciat performantele Guvernului

Viorica Dancila a gafat din nou, miercuri, in ziua motiunii de cenzura impotriva guvernului pe care il conduce. in discursul sau, citit, prim-ministrul a spus Banca Monetara in loc de Banca.

Viorica Dancila, GAFA DUPA GAFA: Banca Monetara a apreciat performantele Guvernului (VIDEO)

Viorica Dancila a gafat din nou, miercuri, in ziua motiunii de cenzura impotriva guvernului pe care il conduce. in discursul sau, citit, prim-ministrul a spus Banca Monetara in loc de Banca.

SURSE: Viorica Dancila si-a anulat o vizita externa din cauza situatiei politice din tara

Premierul Viorica Dancila ar fi anulat o vizita pe care o avea programata saptamana viitoare in Oman, din cauza problemelor din politica interna, potrivit unor surse citate de Adevarul. Sefa Guvernulu.

Surse. Viorica Dancila a anulat o vizita externa ca sa ramana in tara saptamana viitoare, cand PSD pregateste ordonanta de urgenta pe Codul penal

Premierul Viorica Dancila a anulat pe ultima suta de metri vizita programata la inceputul saptamanii viitoare in Oman, invocand situatia politica interna, au declarat surse guvernamentale pentru Adevarul. Guvernul va adopta, saptamana viitoare, o ordonanta de urgenta pentru modificarea legislatiei penale, care va anula condamnarea liderului PSD Liviu Dragnea, sustin surse politice.

ştiri din Economie

ştiri de la B1

actualitate, 11:16

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2067 seconds )