Libnet.ro
UNICEF

08:00

Virgil Guran: Economia Romaniei este bolnava, trebuie sa luam masuri. Nu dorim ca bugetarii sa aiba salarii mai mici, ci sa echilibram economia (VIDEO)

B1 B1,
Virgil Guran: Economia Romaniei este bolnava, trebuie sa luam masuri. Nu dorim ca bugetarii sa aiba salarii mai mici, ci sa echilibram economia (VIDEO)

Virgil Guran, vicepresedinte PNL, a vorbit, joi seara, intr-o interventie pe B1 TV, despre actiunile care trebuie luate pentru redresarea economiei. in momentul de fata avem un buget care trebuie. continuă pe B1

Economia Romaniei bate toate asteptarile negative si continua redresarea

Alexandru Nazare, ministrul Finantelor: Avem in continuare nevoie de calm si de echilibru pentru ca incertitudinile persista. Avem nevoie de reforme si trebuie sa tinem cheltuielile sub control, sa facem investitii * Valentin Tataru, ING: Exista perspective bune pentru ca economia sa revina la nivelurile pre-criza in trimestrul al treilea din 2021 * Andrei Radulescu, BT: Evolutia PIB confirma procesul de relansare economica in V si intrarea intr-un nou ciclu economic Economia Romaniei a continuat redresarea din recesiunea Covid-19 cu un ritm extrem de bun in ultimele trei luni din 2020, produsul intern brut PIB) crescand in trimestrul patru cu 5,3% dupa avansul trimestrial de 6,1% din perioada iulie-septembrie, conform datelor publicate ieri de Institutul National de Statistica INS). in trimestrul doi din 2020, acoperit aproape integral de restrictiile severe anti-Covid-19, PIB-ul s-a prabusit cu 12,2%.

Bloomberg: Economia Romaniei a depasit restul Uniunii Europene in ultimul trimestru, dupa ce Guvernul a ales sa nu impuna o blocare dura

Celebra publicatie Bloomberg a realizat o analiza despre evolutia economica din Romania, in care remarca faptul ca economia Romaniei a depasit restul Uniunii Europene in ultimul trimestrul, intrucat.

Florin Citu: Daca economia Romaniei are o performanta foarte buna anul acesta, atunci pensiile vor creste mai mult (VIDEO)

Florin Citu a explicat, joi, intr-o conferinta de presa, ca pensiile vor creste mai mult decat s-a estimat, daca economia Romaniei va performa anul acesta. Pensiile vor creste cu rata medie anuala a.

Revenirea in V a economiei Romaniei este certa, sustine premierul Citu

Premierul Florin Citu a anuntat, marti, ca revenirea in V a economiei Romaniei a devenit o certitudi.

actualitate, 08:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,201 seconds )