Libnet.ro
UNICEF

20:00

Betano sprijina cadrele medicale din linia intai si industria HoReCa din Romania, prin proiectul Masa pentru Doi

Hotnews Hotnews,
 Betano sprijina cadrele medicale din linia intai si industria HoReCa din Romania, prin proiectul Masa pentru Doi

Inca de la inceputul pandemiei, multe companii s-au organizat si au oferit sprijin in lupta impotriva COVID-19, prin donatii, achizitionarea de echipamente medicale, mancare etc. Iar brandurile, mai mult ca oricand, au incurajat donatiile si adaptarea la noua normalitate. BETANO a jucat un rol activ in sprijinul comunitatilor locale, prin activitati de CSR menite sa sprijine societatea in lupta impotriva COVID-19. continuă pe Hotnews

Cadrele medicale din R. Moldova vor primi salarii majorate cu 30%

De la 1 ianuarie 2021, cadrele medicale din R. Moldova vor primi salarii majorate cu 30%. Guvernul a aprobat cadrul normativ secundar pentru a putea fi implementata aceasta majorare, care va viza si soferii de ambulante. Pentru acordarea salariilor mai mari, in buget sunt prevazuti 1,12 mlrd lei. Aceasta decizie vizeaza peste 40 de mii de lucratori din domeniul sanatatii, transmite IPN.

Un mare lant de supermarketuri ofera bonusuri duble pentru angajatii din linia intai, din magazine si depozite

Unul din cele mai mari lanturi de supermarketuri din Romania anunta ca va oferi tuturor angajatilor bonusuri de sarbatori de iarna. Este vorba de 9. 850 de angajati din magazine si din depozite.

Cum va arata moneda pe care italienii o scot in semn de pretuire pentru medicii si asistentii din linia intai

Italia va emite in anul 2021 o moneda de 2 euro dedicata personalului medical angajat in lupta Covid 19. Vor fi facute trei milioane de exemplare.

Peste jumatate dintre cadrele didactice din Romania nu sunt de acord sa se vaccineze anti-COVID-19. Lider de sindicat: Profesorii nu sunt niste retrograzi (VIDEO)

Mai bine de jumatate dintre profesorii romani nu sunt de acord sa se vaccineze impotriva COVID-19, arata un sondaj realizat de Federatia Sindicatelor din Educatie Spiru Haret, in perioada 16 - 21.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 20:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2151 seconds )