Libnet.ro
UNICEF

01:05

Bezos e tot primul pe lista celor mai bogati oameni, iar pandemia l-a lasat pe Donald Trump mai sarac cu 600 de milioane de dolari

Hotnews Hotnews,
 Bezos e tot primul pe lista celor mai bogati oameni, iar pandemia l-a lasat pe Donald Trump mai sarac cu 600 de milioane de dolari

Jeff Bezos, seful lui Amazon, deschide lista Forbes a celor mai bogati americani pentru al treilea an consecutiv, in vreme ce presedintele american Donald Trump a coborat multe locuri din cauza ca pandemia a lovit in cladirile de birouri, hotelurile si complexurile sale turistice. continuă pe Hotnews

Directorul Zoom Communications, nou intrat in lista Forbes a celor mai bogati oameni din lume

Seful Amazon, Jeff Bezos, s-a situat pentru al treilea an consecutiv pe primul loc in topul Forbes 2020 al celor mai bogati americani, in timp ce presedintele Donald Trump ocupa o pozitie mai scazuta, deoarece pandemia de coronavirus Covid-19) a afectat activitatea cladirilor sale de birouri, hoteluri si resorturi, a informat, marti, revista americana, transmite Reuters, citata de Agerpres.

Orasul din Romania care e asaltat de turisti, zilnic. E pe lista celor mai bune destinatii din Europa in 2020

Un oras din Romania se numara printre cele mai frumoase 20 de destinatii din Europa pentru anul 2020, potrivit Forbes. Jurnalistii americani il considera urmatoare destinatie trendy, fiind laudat pentru cultura si gastronomie. Despre ce oras este vorba, afati in randurile de mai jos. Orasul din Romania care a intrat pe lista celor mai bune .

Ce investitii fac miliardarii in plina pandemie. Aur si whiskey pentru cei mai bogati oameni ai lumii

Teama de o crestere brusca a inflatiei din cauza crizei economice ii indemna pe bogatii lumii sa faca investitii sigure. Cei mai multi si-au indreptat atentia catre aur, Bitcoin si whiskey, scrie ziarulfinanciar. ro.

Top 10 telefoane 2020: lista celor mai rapide smartphone-uri, fara Galaxy Note sau Galaxy S

In cazul in care te gandesti la achizitia celui mai rapid smartphone al momentului, cel mai nou top 10 telefoane realizat de AnTuTu te ajuta sa iei o decizie. Samsung, Huawei si Apple.

Forbes 2020. Cei mai bogati americani: Jeff Bezos, pe primul loc pentru al treilea an consecutiv. Donald Trump, puternic afectat de pandemie

Seful Amazon, Jeff Bezos, s-a situat pentru al treilea an consecutiv pe primul loc in topul Forbes al celor mai bogati americani. Presedintele Donald Trump scade in clasament, deoarece imperiul sau imobiliar - cladiri de birouri, hoteluri, resorturi - este puternic afectat de pandemia de COVID-19.

Lista celor 43 de localitati din Romania unde scoala incepe exclusiv online

Noul an scolar incepe exclusiv online in 43 de localitati din Romania, din cauza numarului mare de cazuri de infectie cu coronavirus. Majoritatea sunt localitati mici, insa printre ele se numara si orase precum Ghimbav sau Faurei. in toate aceste localitati, incidenta cazurilor de coronavirus este mai mare de 3 la mia de locuitori. Vezi in articol lista celor 43 de localitati.

Topul celor mai eficiente masti de protectie fata de infectia cu coronavirus in functie de mediile de purtare

Potrivit datelor extrase din cele mai recente studii privind eficienta mastilor de protectie fata de particulele virale, cele mai bune dintre ele sunt capabile sa blocheze atat stropii mari de saliva, cat si aerosolii. Business Insider a realizat un top al celor mai eficiente masti de protectie in functie de mediile de purtare.

Topul celor mai populari politicieni in online: Donald Trump nu are cei mai multi urmaritori

Daca ai o afinitate pentru activitatea politicienilor in mediul online, te vei bucura probabil sa afli ca Donald Trump este departe de a fi cel mai urmarit om politic, cel putin pe Twitter. La.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,208 seconds )