Libnet.ro
UNICEF

19:47

Cel mai mare santier de dezvoltare mixed-use este la Iasi. IULIUS avanseaza cu Palas Campus, o investitie de regenerare urbana de 120 de milioane de euro

Hotnews Hotnews,
 Cel mai mare santier de dezvoltare mixed-use este la Iasi. IULIUS avanseaza cu Palas Campus, o investitie de regenerare urbana de 120 de milioane de euro

Iasul continua sa avanseze in topul pietelor office din Romania. O singura investitie, de peste 120 de milioane de euro, realizata de compania IULIUS, va livra in urmatorii doi ani inca 60. 000 mp de spatii de birouri premium. Palas Campus, un concept mixt in sine, va fi cea mai mare cladire de birouri din tara. Astfel, polul de business regional creat in centrul orasului prin ansamblul Palas, primul proiect mixed-use realizat la noi in tara, va ajunge la o suprafata inchiriabila de peste 135. 000 mp spatii de birouri clasa A. La fel de important este si faptul ca, prin acest proiect de regenerare urbana, o zona centrala a Iasului Sf. Andrei), subdezvoltata, este redata comunitatii si reintegrata in oras. continuă pe Hotnews

DR. LEAHU: Cel mai mare centru de stomatologie din zona Moldovei se deschide astazi la Iasi

Clinicile Dentare Dr. Leahu deschid, la Iasi, cel mai mare centru de excelenta din regiunea Moldovei. Clinica isi porneste activitatea cu standardul complet de servicii dezvoltat de retea, bazat pe toate specializarile, imagistica si chirurgie ambulatorie, potrivit comunicatului de presa remis redactiei.

Cel mai mare scandal de la Puterea Dragostei. Ce au putut sa faca doua concurente

Dezvaluiri incredibile din cel mai mare scandal de la Puterea Dragostei. Ce au putut sa isi spuna doua concurente de la celebra emisiune de pe Kanal D?! Scandal urias la Puterea Dragostei intre doua concurente Doua dintre cele mai indragite concurente de la Puterea Dragostei au fost implicate intr-un scandal de zile mari! Este vorba .

MARCEL CIOLACU: PSD va avea cel mai mare numar de alesi locali, dupa aceste alegeri

Liderul PSD, Marcel Ciolacu, sustine ca partidul va avea cel mai mare numar de alesi locali dupa alegerile locale, iar la alegerile parlamentare va avea un scor suficient de bun incat sa castige alegerile.

Noi restrictii in Marea Britanie. intalnirile in cercuri de prieteni si familie, interzise in al doilea cel mai mare oras din tara

In cel de-al doilea cel mai mare oras din Marea Britanie se iau noi masuri anti-COVID-19. intalnirile in cercurile restranse, intre prieteni, respectiv familie vor fi interzise in Birmingham, oras in care.

Poate cel mai mare mister al stiintei: ce e materia intunecata si de ce exista

Materia intunecata poate fi un mister chiar mai mare decat se credea anterior. Se crede ca materia intunecata reprezinta un procent semnificativ din masa universului - totusi este aproape.

NVIDIA cumpara ARM: ar putea fi cea mai mare achizitie din tech

NVIDIA este cel mai important jucator pe piata de cipuri grafice, dar dupa achizitia ARM, ar putea sa faca legea si pe partea de procesoare pentru mobile. NVIDIA ar putea deveni cel mai mare.

Cum se face cel mai bun cas din must. Reteta traditionala si extrem de simpla

Este sezonul viilor, astfel ca mustul este la mare cautare acum. El este un adevarat deliciu care se obtine din strugurii atent culesi. insa mustul mai poate fi servit si intr-o alta forma, fiind folosit la prepararea casului din must o reteta inedita, traditionala din Teleorman. Cum se face cel mai bun cas din .

Germania ocupa locul al treilea in topul neincrederii fata de Donald Trump Nemtii au mai mare incredere in Putin si Xi Ping

In multe tari occidentale, reputatia Statelor Unite ale Americii este mai rea decat oricand. Neincrederea fata de presedintele Donald Trump atinge cote uriase. Cetatenii germani tind sa aiba mai multa incredere in Vladimir Putin si Xi Jinping. Pe de alta parte, cancelarul Angela Merkel se bucura de o foarte buna reputatie internationala, scrie Die Welt, citat de Rador. Politico: Xi Jinping este cel mai periculos om din lume .

Cel mai nou decacorn european este platforma online Klarna

Platforma online Klarna, prin care utilizatorii pot cumpara in rate diverse produse de la magazinele inregistrate, a primit, marti, o investitie de 650 de milioane de dolari, in urma careia fintech-ul suedez a fost evaluat la 10,65 miliarde de dolari, devenind cel mai nou decacorn european, adica un startup care ajunge la o valoare de cel putin 10 miliarde de euro fara sa fie listat la bursa.

Cel mai rapid tren din lume merge cu 400 kmh! Ai curaj sa te uiti la o cursa cu el? VIDEO

Cel mai rapid tren este made in Japonia si nu numai ca ruleaza ajungand la 400 kmh, ci este, de asemenea, capabil sa transporte pasagerii in siguranta in caz de cutremur. Supreme a intrat in functie pe 1 iulie si zboara pe linia Tokaido Shinkansen, care face legatura intre statia Tokyo si statia Shin-Osaka din .

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 19:47

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2192 seconds )