Libnet.ro
UNICEF

13:30

DOCUMENT Planul de relansare economica integral: Proiecte, termene de executie si surse de finantare

Hotnews Hotnews,
 DOCUMENT Planul de relansare economica integral: Proiecte, termene de executie si surse de finantare

Guvernul a facut public documentul integral Planul de investitii si relansare economica. Cele 160 de pagini ale documentului contin toate proiectele pe termen mediu si lung, termenele de executie si sursele de finantare. Guvernul spune ca prin noul model de dezvoltare isi propune asigurarea convergentei cu economiile europene, astfel incat Produsul Intern Brut pe cap de locuitor la paritatea de cumparare standard sa ajunga la 87% din media UE27, la orizontul anului 2025. Vezi documentul cu detaliile fiecarui proiect. continuă pe Hotnews

VIDEO Guvernul a lansat Planul de relansare economica. Iohannis: Traversam o criza mondiala fara precedent, iar raspunsurile trebuie sa fie pe masura Un nou atac la PSD Orban: E momentul ca liderii politici sa iasa din mlastina demagogiei

Romanii merita o retea de autostrazi la nivel european, un sistem energetic puternic in plan national si regional, industrii si servicii competitive, iar toate acestea sunt posibile numai prin accelerarea proiectelor majore de investitii, intr-o maniera eficienta si transparenta, a declarat miercuri presedintele Klaus Iohannis, prezent la evenimentul de lansare a Planului National de Investitii si Relansare Economica al Guvernului. El a sustinut ca a primit asigurari de la Executiv ca in anii urmatori vor fi finalizate lucrarile de infrastructura aflate in prezent in mare intarziere si vor fi incepute noi proiecte, intre care autostrada Pitesti-Sibiu, drumul expres Pitesti-Craiova, autostrada Targu Mures - Targu Neamt - Iasi - Ungheni, autostrada Ploiesti - Comarnic - Brasov si Ploiesti - Buzau - Focsani - Bacau - Suceava. DOCUMENT Planul de relansare economica integral: Proiecte, termene de executie si surse de finantare.

DOCUMENT Guvernul a publicat Planul de relansare economica detaliat

Guvernul a facut public documentul integral Planul national de investitii si relansare economica, care detaliaza masurile pe care le va lua statul pentru a impulsiona economia afectata de criza.

Planul de relansare economica. Buget de circa 8 miliarde de lei pentru extinderea retelelor de apa si canalizare

Planul de relansare Economica publicat miercuri de Guvern prevede ca pentru perioada 2021-2027 se aloca un buget de circa 8 miliarde de lei pentru extinderea retelelor de apa si canalizare pentru finantarea a 750 de proiecte, dintre care 600 in mediul rural si 150 in mediul urban, scrie Agerpres.

Planul de relansare economica: 12,5 miliarde de lei pentru complexuri sportive, bazine si sali polivalente

In urmatorii cinci ani, foarte multi bani vor fi cheltuiti pe investitii locale, potrivit planului de relansare economica. Guvernul programeaza investitii de multe miliarde in proiecte de canalizare, de extindere a distributiei de gaze, in reabilitari si consolidari de imobile, in locuinte pentru specialisti in sanatate si invatamant. Sume importante, circa 12,5 miliarde lei, sunt programate pentru investitii in infrastructura sportiva.

Relansare, dar cu ce bani? Planul de relansare economica nu precizeaza sursele de finantare

Planul de relansare economica de circa o suta de miliarde de euro anuntat miercuri de Guvern nu prezinta sursele de finantare pentru mare parte dintre investitiile si masurile de sustinere planificate.

Planul de relansare economica: Canalul Siret-Baragan apare din nou in programele de investitii

Proiectul Canalul Siret-Baragan este din nou resuscitat pe hartie, fiind pomenit in planul de relansare economica. Este un proiect vechi de zeci de ani, rostogolit de fiecare guvernare in planurile de investitii. Potrivit planului de relansare economica, investitiile in irigatii sunt estimate la circa 3,4 miliarde euro.

VIDEO Ludovic Orban: Planul de relansare economica va schimba strategia de dezvoltare a Romaniei

Planul National de Investitii si Relansare Economica va schimba strategia de dezvoltare a Romaniei, va schimba viziunea asupra modului in care Romania trebuie sa se dezvolte si sa se modernizeze, a declarat miercuri premierul Ludovic Orban, la inceputul sedintei de Guvern. Acesta a cerut ministrilor ca pana la sfarsitul saptamanii sa fie elaborate actele normative necesare aplicarii planului si sa intre pe circuitul de avizare, astfel incat intr-o luna sa poata fi aprobate.

Ciolacu sustine ca Planul de relansare economica al Guvernului este copiat din programul de guvernare al PSD

Presedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, sustine ca mare parte din Planul National de Investitii si Relansare Economica elaborat de Guvern copiaza programul de guvernare al social-democratilor.

Planul de relansare economica si digitalizarea serviciilor publice: Guvernul promite sa rezolve cu 10 milioane de euro schimbul de date intre institutiile publice

Guvernul PNL promite sa rezolve in perioada urmatoare vesnica problema a lipsei interoperabilitatii si a schimbului de date dintre institutiile publice, care afecteaza direct firmele si cetatenii. in planul de relansare economica este promisa crearea unui hub de interoperabilitate, proiect IT estimat la 10 milioane euro, prin care Registrul Comertului spre exemplu, ar putea cere informatii direct de la ANAF, ori de la Ministerul Afacerilor Interne sau Ministerul Justitiei, fara a mai solicita firmelor aceste informatii. Vezi in articol ce masuri de digitalizare si debirocratizare promite PNL si zecile de milioane de euro care ar urma sa se cheltuie in aceasta directie.

Planul de relansare economica. Bani din elicopter pentru firmele din Romania

Guvernul va da firmelor bani nerambursabili, cunoscuti sub denumirea de helicopter money bani din elicopter), prin planul de relansare economica, ce include si alte masuri pentru companii.

ştiri din Economie

actualitate, 13:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2105 seconds )