Libnet.ro
UNICEF

23:30

Parlament: Firmele vor putea sa-si scada costurile caselor de marcat

Hotnews Hotnews,
 Parlament: Firmele vor putea sa-si scada costurile caselor de marcat

Deputatii au decis, marti, ca operatorii economici au dreptul sa deduca din impozitul datorat contravaloarea caselor de marcat electronice fiscale. Cu 283 de voturi pentru si unul impotriva, Camera Deputatilor a adoptat un proiect de lege propus de USR care modifica Codul fiscal astfel incat toti operatorii economici sa-si poata deduce din impozitul datorat statului, contravaloarea caselor de marcat electronice fiscale. continuă pe Hotnews

Parlament: Firmele vor putea sa-si scada costurile caselor de marcat

Deputatii au decis, marti, ca operatorii economici au dreptul sa deduca din impozitul datorat contravaloarea caselor de marcat electronice fiscale. Cu 283 de voturi pentru si unul impotriva, Camera Deputatilor a adoptat un proiect de lege propus de USR care modifica Codul fiscal astfel incat toti operatorii economici sa-si poata deduce din impozitul datorat statului, contravaloarea caselor de marcat electronice fiscale.

INCEPAND DE LA 1 IULIE Actiunile din tara noastra vor putea fi decontate si depozitate prin Clearstream

Actiunile din tara noastra vor putea fi decontate si depozitate prin depozitarul central international de valori mobiliare ICSD) al Grupului Deutsche Borse, Clearstream, incepand cu 1 iulie 2020, iar BRD - Groupe Societe Generale BRD) va actiona in calitate de partener custode local pentru Clearstream, a anuntat astazi banca, conform Agerpres.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 23:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2296 seconds )