Libnet.ro
UNICEF

11:01

Planul de relansare economica: 12,5 miliarde de lei pentru complexuri sportive, bazine si sali polivalente

Hotnews Hotnews,
 Planul de relansare economica: 12,5 miliarde de lei pentru complexuri sportive, bazine si sali polivalente

In urmatorii cinci ani, foarte multi bani vor fi cheltuiti pe investitii locale, potrivit planului de relansare economica. Guvernul programeaza investitii de multe miliarde in proiecte de canalizare, de extindere a distributiei de gaze, in reabilitari si consolidari de imobile, in locuinte pentru specialisti in sanatate si invatamant. Sume importante, circa 12,5 miliarde lei, sunt programate pentru investitii in infrastructura sportiva. continuă pe Hotnews

Planul de relansare economica. Buget de circa 8 miliarde de lei pentru extinderea retelelor de apa si canalizare

Planul de relansare Economica publicat miercuri de Guvern prevede ca pentru perioada 2021-2027 se aloca un buget de circa 8 miliarde de lei pentru extinderea retelelor de apa si canalizare pentru finantarea a 750 de proiecte, dintre care 600 in mediul rural si 150 in mediul urban, scrie Agerpres.

VIDEO Ludovic Orban: Planul de relansare economica va schimba strategia de dezvoltare a Romaniei

Planul National de Investitii si Relansare Economica va schimba strategia de dezvoltare a Romaniei, va schimba viziunea asupra modului in care Romania trebuie sa se dezvolte si sa se modernizeze, a declarat miercuri premierul Ludovic Orban, la inceputul sedintei de Guvern. Acesta a cerut ministrilor ca pana la sfarsitul saptamanii sa fie elaborate actele normative necesare aplicarii planului si sa intre pe circuitul de avizare, astfel incat intr-o luna sa poata fi aprobate.

Planul de relansare economica: Trei noi spitale regionale, pana in 2027. Investitii de 17 miliarde lei in spitale judetene, orasenesti si centre medicale din rural

Planul de relansare economica prevede investitii ambitioase in infrastructura de sanatate, care se ridica la peste 25 de miliarde de lei.

Planul de relansare economica: 2.500 de scoli reabilitate, 180 de noi gradinite, 40 de noi campusuri scolare, 30 de noi camine studentesti

Planul de relansare economica prevede investitii de circa 10 miliarde lei in infrastructura pentru educatie, printre care reabilitarea de scoli, constructia de noi gradinite, de campusuri scolare si de noi camine studentesti.

Planul de relansare economica: Vor fi construite 40 de campusuri scolare si 30 de camine studentesti

Pana in 2027 este programata reabilitarea a 2. 488 de unitati scolare, investitiile fiind estimate la circa 6 miliarde de lei, se arata in planul de relansare economica. Guvernul mai planuieste contruirea de campusuri scolare si de noi camine studentesti in centre universitare.

Planul de relansare economica: Investitii de peste 12 miliarde euro in energie Cel putin un reactor va fi construit pana in 2030

Pentru urmatorii cinci ani sunt programate in sectorul energetic investitii estimate la 12,48 miliarde de euro, potrivit planului de relansare economica. in mare parte sunt investitii in producerea de energie curata. Actualul executiv a renuntat la proiectele megalomane, vechi de zeci de ani, nefezabile si imposibil de facut, rostogolite de fiecare guvernare, cum ar fi Hidrocentrala cu Acumulare prin Pompaj de la Tarnita-Lapustesti sau Complexul Hidrotehnic Turnu-Magurele-Nicopole. Vezi proiectele planuite.

Relansare, dar cu ce bani? Planul de relansare economica nu precizeaza sursele de finantare

Planul de relansare economica de circa o suta de miliarde de euro anuntat miercuri de Guvern nu prezinta sursele de finantare pentru mare parte dintre investitiile si masurile de sustinere planificate.

Planul de relansare economica: Canalul Siret-Baragan apare din nou in programele de investitii

Proiectul Canalul Siret-Baragan este din nou resuscitat pe hartie, fiind pomenit in planul de relansare economica. Este un proiect vechi de zeci de ani, rostogolit de fiecare guvernare in planurile de investitii. Potrivit planului de relansare economica, investitiile in irigatii sunt estimate la circa 3,4 miliarde euro.

VIDEO Guvernul a lansat Planul de relansare economica. Iohannis: Traversam o criza mondiala fara precedent, iar raspunsurile trebuie sa fie pe masura Un nou atac la PSD Orban: E momentul ca liderii politici sa iasa din mlastina demagogiei

Romanii merita o retea de autostrazi la nivel european, un sistem energetic puternic in plan national si regional, industrii si servicii competitive, iar toate acestea sunt posibile numai prin accelerarea proiectelor majore de investitii, intr-o maniera eficienta si transparenta, a declarat miercuri presedintele Klaus Iohannis, prezent la evenimentul de lansare a Planului National de Investitii si Relansare Economica al Guvernului. El a sustinut ca a primit asigurari de la Executiv ca in anii urmatori vor fi finalizate lucrarile de infrastructura aflate in prezent in mare intarziere si vor fi incepute noi proiecte, intre care autostrada Pitesti-Sibiu, drumul expres Pitesti-Craiova, autostrada Targu Mures - Targu Neamt - Iasi - Ungheni, autostrada Ploiesti - Comarnic - Brasov si Ploiesti - Buzau - Focsani - Bacau - Suceava. DOCUMENT Planul de relansare economica integral: Proiecte, termene de executie si surse de finantare.

Planul de relansare economica. Bani din elicopter pentru firmele din Romania

Guvernul va da firmelor bani nerambursabili, cunoscuti sub denumirea de helicopter money bani din elicopter), prin planul de relansare economica, ce include si alte masuri pentru companii.

ştiri din Economie

actualitate, 11:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1997 seconds )