Libnet.ro
UNICEF

23:00

Regele apei imbuteliate din China a devenit mai bogat decat Warren Buffet

Hotnews Hotnews,
 Regele apei imbuteliate din China a devenit mai bogat decat Warren Buffet

CEO-ul Nongfu Spring, o companie de apa imbuteliata arhicunoscuta in China, a devenit mai bogat decat miliardarul american Warren Buffet dupa ce a inregistrat o crestere a averii nete cu 13,5 miliarde de dolari de la inceputul anului, anunta Bloomberg. continuă pe Hotnews

Cel mai bogat om din lume a donat 10 miliarde de dolari. La ce vor fi folositi banii

Cel mai bogat om din lume, Jeff Bezos, a donat cea mai mare suma de bani in scopuri caritabile in 2020, potrivit The Chronicle of Philanthropy, un top anual al celor mai importante 50 de donatii din Statele Unite.

Bursa de la New York renunta la delistarea a trei companii de telecomunicatii din China

Bursa de pe Wall Street a renuntat la decizia de a delista trei companii de telecomunicatii chineze - China Unicom, China Telecom si China Mobile - dupa ce, in noiembrie, presedintele Donald Trump semnase un ordin prin care erau interzise investitiile americane in firmele chineze detinute sau controlate de fortele militare.

Washington Post: Nu putem descoperi originea pandemiei daca politia gandirii din China continua sa-i supervizeze pe cercetatori (editorial)

Esenta investigatiei stiintifice este descoperirea adevarului: pui intrebari, cauti probe, dezvolti ipoteze, faci experimente si validezi rezultatele. Purtatorul de cuvant al ministerului chinez de externe a promis joi ca China va aborda investigatia privind originea coronavirusului intr-un spirit deschis, transparent si responsabil. Dar daca investigatia va descoperi un lucru de care conducerea Chinei nu vrea sa auda ori nu-l vrea stiut? - scrie ziarul american The Washington Post intr-un editorial, citat de Rador.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,228 seconds )