Libnet.ro
UNICEF

13:45

Societatile cu actionariat netransparent nu vor mai putea aplica pentru achizitii publice

Hotnews Hotnews,
 Societatile cu actionariat netransparent nu vor mai putea aplica pentru achizitii publice

Camera Deputatilor a adoptat, marti, un proiect de lege care prevede ca operatorii economici care nu comunica datele actionarilor nu vor mai putea participa la procedurile de achizitie publica. Initiativa legislativa a fost adoptata cu 275 voturi pentru si 3 abtineri si merge la promulgare la presedintele Klaus Iohannis. continuă pe Hotnews

Societatile cu actionariat netransparent nu vor mai putea aplica pentru achizitii publice

Camera Deputatilor a adoptat, marti, un proiect de lege care prevede ca operatorii economici care nu comunica datele actionarilor nu vor mai putea participa la procedurile de achizitie publica. Initiativa legislativa a fost adoptata cu 275 voturi pentru si 3 abtineri si merge la promulgare la presedintele Klaus Iohannis.

Producatorii serialului The Simpsons nu vor mai distribui actori albi pentru vocile personajelor de culoare

Producatorii serialului american animat The Simpsons au anuntat ca nu vor mai distribui actori albi pentru a da voce personajelor de culoare, relateaza BBC, citat de news. ro.

Redeschiderea granitelor UE ar putea fi amanata. SUA si Rusia nu se afla pe ciorna listei cu natiunile care vor primi unda verde pentru intrare

Oficialii europeni dezbat, la Bruxelles, pentru cetatenii carori tari extracomunitare va fi permisa intrarea in UE din 1 iulie, cand este programata redeschiderea granitelor externe ale blocului comunitar, si.

Vor mai exista noi masuri de relaxare din 1 iulie? Orban: Evolutia din ultimele zece zile ne face sa fim foarte precauti. in foarte multe locuri nu sunt respectate regulile

Evolutia cazurilor de coronavirus din ultimele zece zile impune precautie in ceea ce priveste masurile ulterioare de relaxare, iar miercuri vor fi convocati ministrii si institutiile cu atributii de control pentru o analiza a planului de masuri, astfel incat sa se asigure respectarea regulilor, a declarat luni premierul Ludovic Orban. El a fost intrebat despre urmatoarea etapa de ridicare a unor restrictii, care era planificata din 1 iulie.

Cea mai mare schimbare pentru Waze: ce vei avea in aplicatie de acum inainte

Waze a ajuns in aproape un deceniu sa fie cea mai folosita aplicatie de navigatie de catre soferi. Si tocmai in ideea asta e acum actualizata cu o serie de noutati utile. Platforma Waze e.

PSD: Un premier care isi trateaza cetatenii drept dusmani publici este cel mai ucigator virus pentru Romania!

PSD, lanseaza, sambata, un nou atac la adresa premierului Ludovic Orban, pe care il acuza de cinism si minciuna. Social-democratii ii cer din nou demisia lui Ludovic Orban pentru umilintele pe care le-ar fi suferit pacientii care nu au putut sa se trateze din cauza spitalelor inchise.

Florin Citu: Romania trece prin cea mai dificila perioada pentru economie din ultima suta de ani

Actuala criza economica e mai grava decat Marele Crah din 1929, a declarat, vineri seara, ministrul Finantelor Publice, Florin Citu, referindu-se la cele doua crize cu care se confrunta Romania in prezent.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 13:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2308 seconds )