Libnet.ro
UNICEF

11:45

Unul dintre cei mai mari curieri internationali care fac transport si in Romania anunta o crestere semnificativa a tarifelor de anul viitor

Hotnews Hotnews,
 Unul dintre cei mai mari curieri internationali care fac transport si in Romania anunta o crestere semnificativa a tarifelor de anul viitor

DHL Express, unul dintre cele mai mari servicii de curierat international a anuntat vineri modificarea anuala a tarifelor, care va intra in vigoare la 1 ianuarie 2021, plus introducerea unui cost suplimentar pentru toate expedierile vamuibile dintre Marea Britanie si tarile Uniunii Europene, dupa Brexit. Care va fi cresterea medie a tarifelor in Romania, fata de tarifele stabilite pentru 2020. continuă pe Hotnews

Subiectele zilei: Basescu, despre Nicusor Dan: Pentru o astfel de inregistrare, nepotul meu a facut trei ani de inchisoare; Mircea Radu recunoaste ca a incasat dublu de la TVR fata de cat a scris in declaratia de avere; Cazul Navalnii: Mereu dupa acelasi

Lectia bulgara. Cum a construit Sofia o linie de metrou in doar patru ani, in timp ce Romania a avut nevoie de noua ani. Bulgaria a inaugurat in data de 26 august o noua linie de metrou. Decizie revoltatoare a justitiei din Romania. Unul dintre cei mai feroce interlopi din Mafia rusa, achitat. Initial, fusese condamnat la 14 ani si 8 luni de inchisoare.

Marina Abramovic, unul dintre cei mai importanti artisti contemporani, la festivalul UNFINISHED

Artista Marina Abramovic va purta o conversatie despre incredere in cadrul UNFINISHED, primul festiv.

COVID-19 i-a fost fatal. Unul dintre cei mai cruzi lideri din Europa, condamnat pentru crime de razboi, a murit

Mamcilo Krajisnik a murit astazi, la varsta de 75 de ani. Este un fost lider politic al sarbilor din Bosnia, condamnat pentru crimele de razboi de justitia internationala. COVID-19 i-a fost fatal fostului lider po.

A fost gasit unul dintre cei mai periculosi fugari romani. Politistii italieni il cautau de 18 ani

Un roman in varsta de 50 de ani,a fost prins in Romania, dupa 18 ani de cautari. Acesta esteacuzat ca a trimisfetedin Romania in Italia, pentru a se prostitua si a reusit sa nu.

Parcul catalogat unul dintre cele mai frumoase locuri din lume. Unde se afla aceasta zona unica

O vale situata in nordul Italiei a primit titlul de Parc Stelar din partea fundatiei Starlight, membra a UNESCO. Astfel, a devenit in mod oficial una dintre cele mai frumoase locuri din lume pentru cei pasionati sa vada stele. Parcul catalogat unul dintre cele mai frumoase locuri din lume Prin urmare, sute de vizitatori ajung .

VIDEO Unul dintre cei mai sadici criminali romani de dupa Revolutie, condamnat la 30 de ani de inchisoare

Tribunalul Timis a pronuntat prima sentinta in dosarul in care Ionel Boldea, barbatul acuzat ca in vara anului 2019 a omorat, intr-un parc din Faget, doi oameni, sot - sotie, atacand ulterior alte persoane.

Conexiunile elitei apropiate Kremlinului cu una dintre cele mai mari organizatii mafiote din Bulgaria

Mai multi sefi de companii de stat din Rusia, inclusiv apropiati ai presedintelui Vladimir Putin, si-au cumparat apartamente de lux intr-o statiune de la Marea Neagra prin conexiuni cu un conglomerat considerat drept una dintre cele mai mari organizatii mafiote din Bulgaria.

Facebook ia o masura radicala ca sa rezolve una dintre cele mai mari probleme

Facebook spune ca grupurile dedicate subiectelor legate de sanatate nu mai sunt eligibile sa apara in recomandari. Actualizarea face parte din ultimul efort al companiei de a combate.

ANALIZA XTB ROMANIA: 2020, un an de mari incercari pentru piata petrolului

Pentru a intelege incotro se indreapta pretul petrolului in a doua parte a anuluim dar si pe termen mediu si lung, Claudiu Cazacu,Consulting Strategist in cadrul XTB Romania, unul dintre cei mai mari brokeri de instrumente derivate din lume si companie de investitii listata pe Bursa de la Varsovia, a pregatit o analiza comprehensiva.

Cele mai bune comedii cu Dem Radulescu. Momente memorabile ale unui actor de geniu

Dem Radulescu s-a nascut la data de 21 septembrie 1931, la Ramnicu Valcea. A decedat pe 17 septembrie 2000, la Bucuresti. A fost un actor roman de comedie de teatru, film si televiziune, fiind unul dintre cei mai mari actori de comedie pe care ia avut tara noastra. Pe langa actorie, el a mai fost .

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 11:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2551 seconds )