Libnet.ro
UNICEF

18:45

Vodafone cere un sef din afara Facebook pentru criptomoneda Libra

Hotnews Hotnews,
 Vodafone cere un sef din afara Facebook pentru criptomoneda Libra

Vodafone vrea ca Libra sa numeasca un director executiv independent, astfel incat sa devina complet separata de Facebook. Compania de telecomunicatii, care ieri si-a reiterat sprijinul pentru proiectul dezvoltat de Facebook, a declarat ca independenta este cruciala pentru a garanta succesul criptomonedei Libra. continuă pe Hotnews

Din Asociatia impreuna pentru A8 s-a desprins un nou partid politic impreuna Pentru Moldova: Noi vom fi un partid al infrastructurii, in primul rand!

EXCLUSIV ONLINE Un nou partid desprins din asociatia impreuna Pentru A8 a fost inregistrat la Tribunalul Bucuresti. O parte a membrilor asociatiei care lupta pentru infrastructura din Moldova au decis sa se.

RAPORT EJOBS: Aproximativ doua milioane de romani au aplicat pentru joburile din afara tarii

Joburile in strainatate existente pe platforma de recrutare online eJobs. ro au adunat, de la inceputul anului si pana acum, aproape 2 milioane de aplicari, cele mai multe apartinand candidatilor din categoria de varsta 25-35 de ani aproximativ 855. 000 de aplicari), se arta intr-un comunicat de presa remis redactiei noastre.

ştiri din Economie

actualitate, 18:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2122 seconds )