Libnet.ro
UNICEF

23:45

Aproape jumatate din populatia Statelor Unite ale Americii nu are un loc de munca

Hotnews Hotnews,
 Aproape jumatate din populatia Statelor Unite ale Americii nu are un loc de munca

Rata de ocupare a populatiei in Statele Unite a cazut la 52,8% in luna mai, ceea ce inseamna ca 47,2% dintre americani nu au un loc de munca, scrie CNBC. continuă pe Hotnews

Aproape jumatate din populatia SUA nu are loc de munca, din cauza epidemiei de coronavirus

Aproape jumatate din populatia Statelor Unite ale Americii nu are loc de munca din cauza epidemiei de coronavirus, informeaza CNBC. Potrivit Biroului de Statistica a Muncii, rata de ocupare a fortei de munca a.

Jumatate din populatia americana nu are un loc de munca din cauza pandemiei

Aproape jumatate din populatia Statelor Unite inca nu are un loc de munca, ceea ce arata cat de departe este piata americana a muncii de redresarea dupa pandemia de coronavirus.

Aproape jumatate dintre americani sunt someri

Aproape jumatate din populatia Statelor Unite inca nu are un loc de munca, ceea ce arata cat de departe este piata americana a muncii de redresarea dupa pandemia de coronavirus, transmite CNBC.

Florin Citu: Daca nu se ascundeau in spatele declaratiilor politice, jumatate din membrii PSD erau astazi in puscarie pentru ca au afectat economia si au panicat populatia

Florin Citu, ministrul Finantelor Publice, sustine ca jumatate din membrii PSD erau astazi in puscarie pentru ca au afectat economia si au panicat populatia cu declaratiile pe care le-au facut in ti.

Florin Citu da verdictul: Jumatate din PSD trebuia sa fie astazi in puscarie

Ministrul Finantelor Publice, Florin Citu, acuza o campanie orchestrata, platita, derulata de catre PSD pentru a-i speria si panica pe romani. A fost o strategie a celor de la PSD de a speria oamenii, de a-i panica si eu cred ca, daca nu ar fi fost ascunsi in spatele declaratiilor politice, jumatate din PSD era astazi in puscarie, a afirmat luni seara Florin Citu.

Florin Citu: Daca nu erau declaratiile politice, jumatate din PSD era astazi in puscarie

Ministrul Finantelor Publice sare la gatul celor din PSD si ii acuza ca au avut o strategie de a spe.

Florin Citu: Jumatate din PSD era astazi in puscarie daca nu ar fi fost ascunsi in spatele declaratiilor politice

Romania va inregistra in acest an un deficit bugetar de 6,7% din PIB, iar contractia economica se va situa la final de an la 2,2% din Produsul Intern Brut, a declarat, luni seara, ministrul Finantelor Publice, Florin Citu.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 23:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2033 seconds )