Libnet.ro
UNICEF

10:30

Se apropie termenul pentru declaratia unica: Un sumar al obligatiilor pe ultima suta de metri si cateva exemple

Hotnews Hotnews,
 Se apropie termenul pentru declaratia unica: Un sumar al obligatiilor pe ultima suta de metri si cateva exemple

Ultima zi pentru depunerea declaratiei unice, dar si pentru plata impozitelor datorate pentru veniturile incasate in timpul anului 2018, este 31 iulie 2019. insa nu asteptati pana la termenul limita pentru a face plata. Banii trebuie sa crediteze conturile trezoreriei nu mai tarziu de 31 iulie 2019, in caz contrar urmand sa datorati accesorii. Despre termene, obligatii, categorii de venituri pentru care trebuie depusa declaratia, precum si alte informatii utile sau exemple, am pregatit un sumar in articolul de astazi. continuă pe Hotnews

Contribuabilii mai au la dispozitie doar o saptamana sa depuna Declaratia Unica

Contribuabilii mai au la dispozitie doar o saptamana pentru a depune Declaratia Unica, termenul de depunere fiind la sfarsitul lunii iulie 31. 2019), potrivit anuntului Agentiei Nationale de Administrare Fiscala de pe site-ul institutiei, dupa ce Guvernul a mutat termenul de depunere, care initial era la mijlocul lunii martie, in conditiile in care contribuabilii s-au plans ca site-ul ANAF pica frecvent si nu-si pot depune formularele online.

Atentie, romani: DECLARATIA UNICA 2019, ANAF, termen limita 31 iulie!

Declaratia unica 2019 se depune pana la 31 iulie 2019, acesta fiind termenul limita stabilit. TRAGEDIA MOMENTULUI! A MURIT VIOREL! DIN PACATE A FACUT INFARCT! ROMANIA E iN STARE DE SOC Initial,.

Declaratia Unica 2019, in raspunsuri oferite de ANAF: Drepturi de autor, dividende, chirii

Cu o saptamana inainte de termenul de depunere a declaratiei unice, ANAF a oferit miercuri raspunsuri la intrebari puse de contribuabilii interesati, pe Facebook: dividende, drepturi de autor, chirii si alte situatii.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 10:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.3007 seconds )