Libnet.ro
UNICEF

21:15

BCE lanseaza un program de achizitii pentru combaterea pandemiei, in valoare de 750 mld. de euro

Hotnews Hotnews,
 BCE lanseaza un program de achizitii pentru combaterea pandemiei, in valoare de 750 mld. de euro

Banca Centrala Europeana BCE) anunta lansarea unui program de achizitii pentru combaterea pandemiei de COVID-19, in valoare totala de 750 de miliarde de euro, potrivit unui comunicat publicat pe BCE. Achizitiile vor putea fi facute pana la sfarsitul anului 2020. continuă pe Hotnews

Sfaturile presedintelui din Belarus pentru combaterea Pandemiei Covid 19. Tractorul ii va vindeca pe toti! Pamantul vindeca pe toata lumea!

Nu intrati in panica, ci munciti pamantul si conduceti tractoare: acestea sunt sfaturile presedintelui din Belarus, Aleksandr Lukasenko, catre concetatenii sai pentru combaterea pandemiei de coronavirus, care afecteaza si aceasta tara fosta sovietica.

Statele din G7 promit sa faca orice este necesar pentru combaterea pandemiei de COVID-19

Liderii statelor din Grupul celor Sapte G7) democratii dezvoltate ale lumii au anuntat, luni, ca se angajeaza sa faca orice este necesar in lupta cu pandemia de COVID-19, precum si ca vor lucra mai.

Pro si contra folosirii armatei in combaterea pandemiei

Peste tot in lume se inflameaza acum o discutie extrem de importanta: ce rol real poate avea armata in combaterea epidemiei de coronavirus?.

COVID-19 |Blue Air suspenda zborurile si lanseaza un program nou pentru romanii care vor sa se intoarca in tara

Blue Air suspenda zborurile regulate incepand cu data de 21 martie si pana la incheierea perioadei in care starea de urgenta este activa, ca urmare a decretului emis de Presedintele Romaniei. in plus, Blue Air introduce programul Te aducem acasa, in.

Guvernul german face apel la Armata pentru combaterea COVID-19

Armata germana face pregatiri pentru a contribui la eforturile de combatere a coronavirusului daca i.

VIDEO Papa Francis, pe jos pe strazile pustii ale Romei pentru a se ruga pentru sfarsitul pandemiei de coronavirus

Papa Francisc s-a aventurat duminica, pe jos, pe strazile pustii ale Romei, pentru a se ruga la doua altare pentru sfarsitul pandemiei de coronavirus, dupa ce Vaticanul a anuntat ca celebrarile liturgice din Saptamana Pastelui vor avea loc, in premiera, fara public, potrivit Reuters.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 21:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2063 seconds )