Libnet.ro
UNICEF

22:30

Bloomberg: Este posibil ca epoca datoriilor reduse ale Europei de Est sa se fi incheiat

Hotnews Hotnews,
 Bloomberg: Este posibil ca epoca datoriilor reduse ale Europei de Est sa se fi incheiat

Se produce o schimbare in economiile cu datorii reduse, care au aderat la UE dupa prabusirea Zidului Berlinului. O aversiune fata de imprumuturi, care a caracterizat candva o mare parte din fostul contingent comunist al blocului comunitar, este abandonata dupa criza globala din 2008 si dupa pandemia de Covid-19, intr-un interval ce depaseste cu putin un deceniu. O mare parte din regiune, care a condus cresterea economica a continentului ani de zile si numara cinci membri ai zonei euro in randurile sale, ar putea sa suporte acum o indatorare mai mare pentru un timp, scrie Bloomberg. continuă pe Hotnews

Bloomberg: Epoca datoriilor reduse ale Europei de Est pare sa se fi incheiat. Ce se intampla in Romania

Se produce o schimbare in economiile cu datorii reduse, care au aderat la UE dupa prabusirea Zidului Berlinului. O aversiune fata de imprumuturi, care a caracterizat candva o mare parte din fostul contingent comunist al blocului comunitar, este abandonata dupa criza globala din 2008 si dupa pandemia de Covid-19, intr-un interval ce depaseste cu putin un deceniu.

Ce s-a gasit in autobuzele din Bucuresti, la igienizare. Nimeni nu credea ca este posibil asa ceva

Gradul de civilizatie al unei societati se vede si in sistemul de transport public. Atat in calitatea serviciului, dar si prin gradul de curatenie din mijloacele de transport public. Din pacate transportul in comun romanesc are multe lucruri de pus la punct. Mormane de mizerie in transportul in comun din Bucuresti Conform unei statistici recente, .

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 22:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2174 seconds )