Libnet.ro
UNICEF

12:15

Coronavirus: Recesiunea mondiala ar putea fi mai rea decat in timpul crizei financiare

Hotnews Hotnews,
 Coronavirus: Recesiunea mondiala ar putea fi mai rea decat in timpul crizei financiare

Pandemia de coronavirus va provoca o recesiune economica mondiala in 2020 care ar putea fi mai puternica decat cea din timpul crizei financiare din 2008-2009, dar activitatea economica mondiala ar urma sa creasca in 2021, a declarat luni Fondul Monetar International, potrivt La Tribune, citat de Rador. continuă pe Hotnews

Rasturnare de situatie: Coronavirus rezista 17 zile pe suprafete. De 5 ori mai mult decat se credea initial

Noul coronavirus supravietuieste pe suprafete mai bine de doua saptamani. Medicii au gasit urme de SARSCoV-2 pe nava Diamond Princess la 17 zile de la evacuare.

Situatia din Italia, mult mai grava decat o indica cifrele oficiale: Numarul real al infectiilor ar putea fi de 600.000, potrivit Protectiei Civile

Situatia din Italia poate fi mult mai grava decat o indica cifrele oficiale. Numarul persoanelor infectate ar putea fi de zece ori mai mare decat cel anuntat, bilantul real atingand un numar de 600. 000 de.

Studiu: Hidroxiclorochina nu este mai eficienta decat alte medicamente in lupta contra Covid-19

Hidroxiclorochina, un medicament folosit impotriva malariei care ar putea fi un dar din cer in lupta contra coronavirusului potrivit lui Donald Trump si a carui utilizare este dezbatuta in numeroase tari, nu este mai eficient decat tratamentele deja existente pentru lupta contra simptomelor de Covid-19, potrivit unui studiu chinez, scrie AFP.

Un nou virus loveste China. Hantavirusul a ucis deja un om. Virusul, mai fatal decat COVID-19

Un barbat care a murit intr-un autobuz din China a fost testat pozitiv pentru un virus mai fatal decat Covid-19 si care prezinta simptome foarte similare. Este vorba de Hantavirus, care este raspandit de sobolani.

Coronavirus: Trump se intreaba daca nu cumva restrictiile impuse sunt mai rele decat problema in sine

Presedintele american Donald Trump si-a exprimat luni indoielile legate de restrictiile aplicate in fata avansului coronavirusului. Acesta este nemultumit de impactul asupra economiei si a lasat sa se inteleaga ca s-ar putea orienta spre o relaxare a acestora, scrie AFP.

Digi 24: Specialistii americani vin cu noi date: Coronavirusul supravietuieste pe suprafete de 5 ori mai mult decat se credea initial

Coronavirusul supravietuieste pe suprafete mai bine de doua saptamani. Medicii au gasit urme de COVID-19 pe nava Diamond Princess la 17 zile de la evacuare, scrie Mediafax.

Edi Iordanescu: Tari mai dezvoltate si mai civilizate decat Romania au decis izolare totala; nu stiu noi ce asteptam!?

Tehnicianul Edward Iordanescu a scris, luni, pe Facebook, ca tari mai dezvoltate si mai civilizate decat Romania au decis izolare totala, subliniind ca a trecut a trecut si momentul recomandarilor in lupta cu Covid-19.

Viata unei persoane cu HIV in Romania: Teama de a fi judecata de altii e mai mare decat teama de moarte

O tanara de 31 de ani, diagnosticata cu HIV, vorbeste despre felul in care societatea se raporteaza astazi la cei care au aceasta infectie. Este unul dintre cei peste 10. 000 de copii infectati in spitalele romanesti intre 1988 si 1992. in prezent, mai traiesc aproximativ 6. 000, iar cei mai multi s-au intalnit cu discriminarea si stigmatizarea.

ştiri din Economie

actualitate, 12:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,3786 seconds )