Libnet.ro
UNICEF

19:17

Criza coronavirusului: Cadere record a PIB-ului in Marea Britanie, care sufera cea mai grava recesiune din Europa

Hotnews Hotnews,
 Criza coronavirusului: Cadere record a PIB-ului in Marea Britanie, care sufera cea mai grava recesiune din Europa

Marea Britanie, lovita de criza coronavirusului, a suferit in trimestrul doi o cadere economica record de 20,4% si, in primele sase luni ale anului, cea mai grava recesiune inregistrata vreodata, scrie AFP. continuă pe Hotnews

Marea Britanie, cea mai grava recesiune din Europa: Cadere economica record de 20,4%, in trimestrul doi

Marea Britanie este grav locita de criza financiara generata de epidemia de coronavirus. Potrivit datelor Biroului national pentru statistici, Londra se pregateste de cea mai gravp recesiune inregistrata.

Belarus. Lukasenko spune ca protestele au fost orchestrate din Polonia, Marea Britanie si Cehia

Presedintele Belarusului, Aleksandr Lukasenko, a declarat, luni, ca protestele de noaptea trecuta au fost orchestrate din Polonia, Marea Britanie si Cehia, relateaza Tass, citand agentia BeITA. Am descoperit apeluri din strainatate. Au fost apeluri din Polonia, Marea Britanie si Cehia pentru a se controla: ei nu inteleg ce fac si sunt usor de controlat, a afirmat Lukasenko referitor la protestatari si la presupusele influente din afara tarii.

Marea Britanie numeste un nou comandant pentru a pune capat migratiei ilegale in zona Canalului Manecii

Marea Britanie a numit duminica un comandant care sa conduca eforturile de zadarnicire a traversarilor ilegale ale Canalului Manecii la bordul unor ambarcatiuni de mici dimensiuni, ceea ce presupune crearea unui nou rol dupa cresterea numarului de sosiri ale imigrantilor pe coasta sudica a Angliei.

Moasa romanca, simbol al sistemului de sanatate din Marea Britanie, arata cat de putred este sistemul din tara sa natala: Nu, multumesc. Nu voi fi moasa in Romania

Claudia Anghel, moasa din Romania care a devenit simbol al Institutului National Britanic de Sanatate, cu ocazia aniversarii a 72 de ani de la infiintarea sistemului de asistenta medicala, nu numai ca a reusit sa ajunga in rand cu Regina Elizabeta a II-a si cu David Bowie, fiind fotografiata de acelasi artist, Rankin, dar portretizeaza inca o data un sistem de sanatate deficitar in tara pe care a lasat-o in urma, potrivit unui articol realizat de APNews.

O romanca, vedeta unei campanii care celebreaza Sistemul National de Sanatate din Marea Britanie. Claudia Anghel: Nu emigrezi din Romania pentru ca n-ai bani, ci ca sa scapi de coruptie (VIDEO)

Claudia Anghel, o femeie din Romania ce lucreaza ca moasa in Anglia din 2012, a ajuns sa fie fotografiata de celebrul John Rankin Waddell, in cadrul unei campanii care celebreaza 72 de ani de la infiintarea Si.

intre principalele economii europene, Italia e cotata cu prima sansa sa paraseasca UE daca Brexitul se va dovedi un succes pentru Marea Britanie

Un sondaj comandat de Euronews arata ca, prin comparatie cu principalele economii din UE, Italia are cele mai multe sanse sa ia in calcul parasirea blocului comunitar in cazul in care Brexitul se dovedeste.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 19:17

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1991 seconds )