Libnet.ro
UNICEF

12:01

Florin Citu, despre noua ordonanta privind amanarea platii ratelor: Nu exista dobanzi suplimentare Plata, esalonat in 60 de rate egale

Hotnews Hotnews,
 Florin Citu, despre noua ordonanta privind amanarea platii ratelor: Nu exista dobanzi suplimentare Plata, esalonat in 60 de rate egale

Ministrul Finantelor, Florin Citu, a declarat luni seara ca noua ordonanta privind amanarea platii ratelor la creditele bancare prevede o dobanda zero pentru creditele ipotecare si plata creantei in 60 de rate lunare egale, dupa incheierea perioadei de amanare. continuă pe Hotnews

Noutatile din Ordonanta privind amanarea platii ratelor: Nu se mai capitalizeaza dobanda la credite imobiliare, iar perioada pentru depunerea solicitarilor este extinsa

Ministrul Finantelor Florin Citu spune ca una dintre clarificarile aduse ordonantei de urgenta privind amanarea platii ratelor catre banci este posibilitatea ca cei cu restante sa isi poata aduce ratele la zi. in forma initiala nu exista aceasta prevedere. Vezi ce a mai spus Florin Citu la inceputul sedintei de Guvern, in care OUG privind suspendarea platii ratelor urmeaza sa fie rediscutata. Reamintim ca o prima forma a ordonantei a fost aprobata saptamana trecuta, insa nu a mai ajuns sa fie publicata in Monitorul Oficial, din cauza unor neclaritati.

Florin Citu: Ordonanta privind amanarea ratelor nu este retrasa! Va fi corectata!

Ministrul Finantelor, Florin Citu, a precizat, intr-o postare pe Facebook, ca Ordonanta care amana plata ratelor pana la 9 luni nu este retrasa, in ciuda unui document oficial care arata acest lucru.

PSD atac la Citu: Din ordonanta privind amanarea ratelor au de castigat doar bancile

PSD considera ca bancile sunt avantajate de catre ordonanta de urgenta privind amanarea ratelor, adoptata joi de Guvern. Social-democratii sustin ca vor modifica si amenda ordonanta in Parlament.

Citu afirma ca ordonanta privind suspendarea ratelor este unica in Europa

Ordonanta care le permite romanilor sa suspende ratele la banca cu pana la 9 luni este unica in Europa pentru ca se refera la toti debitorii, persoane fizice si persoane juridice, pentru toate tipurile de credit, a anuntat ministrul Finantelor, Florin Citu intr-un comunicat remis, astazi, Redactiei noastre.

Normele de aplicare ale ordonantei privind amanarea platii ratelor, cel tarziu joia viitoare (Florin Citu)

Guvernul a adoptat o ordonanta privind suspendarea ratelor la banca pana la 9 luni de zile, spune Ministrul Finantelor Florin Citu, intr-un comunicat de presa si intr-un nou clip video. De precizat ca, in acest moment, Ordonanta nu este publicata in Monitorul oficial.

Ordonanta privind amanarea platii ratelor a fost intoarsa de la Monitorul Oficial pentru a fi imbunatatita Va fi rediscutata in sedinta Guvernului de astazi

Ordonanta de Guvern privind suspendarea platii ratelor pe o perioada de pana la 9 luni a fost retrasa de la publicarea in Monitorul Oficial. Contactat de HotNews. ro, Antonel Tanase, secretarul general al Guvernului, a spus ca va fi rediscutata in sedinta Executivului de astazi, de la ora 17. Ordonanta va fi rediscutata deoarece Guvernul a primit mai multe semnale din partea clientilor bancilor, persoane fizice si juridice. Pentru noua forma a actului normativ vor fi avute in vedere aceste observatii.

Florin Citu, clarificari cu privire la Ordonanta care amana ratele: Nu exista dobanda la dobanda. Am extins perioada de depunere a cererilor (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban si ministrul de Finante, Florin Citu au discutat, luni, la inceputul sedintei de Guvern despre modificarile care se vor face la ordonanta care amana ratele. Ministrul Citu a.

Business report: Cele patru neclaritati din Ordonanta privind amanarea ratelor la credite; Retelele 5G se lanseaza intr-un ritm mult mai rapid decat retelele 4G. Dar coronavirusul ar putea incetini cadenta; Vanzarile de retail au crescut cu peste o treim

Adevarul: Cele patru neclaritati din Ordonanta privind amanarea ratelor la credite * Economica. net: Retelele 5G se lanseaza intr-un ritm mult mai rapid decat retelele 4G. Dar coronavirusul ar putea incetini cadenta * inCont: Vanzarile de retail au crescut cu peste o treime de cand COVID-19 a ajuns in Romania. * Capital: Se inchide HM? Compania a luat o decizie care a uluit toata piata.

Florin Citu: Ordonanta care amana plata ratele romanilor pana la 9 luni nu este retrasa (VIDEO)

Ministrul Finantelor, Florin Citu, anunta ca in sedinta de Guvern de luni se vor clarifica unele perevederi ale Ordonantei de Urgenta prin car este prevazuta amanarea platii ratelor cu pana la noua lu.

Florin Citu: Ordonanta care amana plata ratelor romanilor pana la 9 luni nu este retrasa (VIDEO)

Ministrul Finantelor, Florin Citu, anunta ca in sedinta de Guvern de luni se vor clarifica unele perevederi ale Ordonantei de Urgenta prin car este prevazuta amanarea platii ratelor cu pana la noua lu.

ştiri din Economie

actualitate, 12:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2169 seconds )