Libnet.ro
UNICEF

14:46

Germania adopta un plan de salvare fara precedent de la Al Doilea Razboi Mondial incoace

Hotnews Hotnews,
 Germania adopta un plan de salvare fara precedent de la Al Doilea Razboi Mondial incoace

Germania intentioneaza sa adopte luni un plan de salvare si ajutorare economica fara precedent in ultimii 75 de ani, pentru a contracara criza provocata de pandemia de coronavirus, relateaza Mediafax citand AFP. continuă pe Hotnews

CORONAVIRUS |Planul german de salvare a economiei, fara precedent de la al Doilea Razboi Mondial - 822 de miliarde de euro

Germania intentioneaza sa adopte un plan fara precedent de la al Doilea Razboi Mondial, in sprijinul economiei, afectata si ea de epidemia de coronavirus. Potrivit unui proiect de lege, a carui copie a intrat.

Coronavirus si Al Doilea Razboi Mondial: Angela Merket a facut cea mai nefericita comparatie

Coronavirus face ravagii in Germania, una dintre cele mai afectate tari de epidemie din Europa, dupa Italia si Spania. in aceasta situatie insa, Angela Merkel nu se descurca foarte bine in moderarea panicii din piata. La momentul redactarii acestui material, in Germania erau inregistrate 12. 237 de cazuri de coronavirus, cu aproximativ 3000 de cazuri suplimentare .

BNR a luat o decizie fara precedent, in conditii fara precedent: Cumpara titluri de stat din piata secundara (Ionut Dumitru, economist sef Raiffeisen Bank)

Deciziile luate de Consiliul de administratie al BNR, in sedinta de urgenta de vineri sunt fara precedent, avand in vedere ca avem conditii economice complicate cu soc atat pe cerere, cat si pe oferta, considera Ionut Dumitru, economist sef al Raiffeisen Bank. Una dintre masuri, achizitia de titluri de stat din piata secundara, vine ca raspuns la situatia in care statul nu a reusit sa imprumute bani la ultimele licitatii.

Andreea Mantea, decizie fara precedent. Ce se intampla acum cu fiul ei, in Turcia

Andreea Mantea s-a vazut nevoita sa ia o decizie drastica, in contextul crizei sanitare in care ne aflam. Ce se intampla acum cu fiul ei care s-a mutat in Turcia din cauza filmarilor mamei sale de la Puterea Dragostei? Andreea Mantea, decizie fara precedent in ceea ce-l priveste pe David Aflata in Turcia, Andreea Mantea .

CORONAVIRUS |Presedintele Frantei: Va fi o criza financiara fara precedent

Emmanuel Macron a avertizat ca urmeaza o criza financiara fara precedent, declansata de raspandirea noului coronavirus la nivel mondial. Valul a sosit. Puterile publice si medicii gestioneaza urgenta.

Digi 24, moment fara precedent. Ce s-a intamplat in timpul declaratiilor lui Raed Arafat, la MAI

Aseara a avut loc o declaratie de presa la sediul MAI, sustinuta de ministrul afacerilor interne, Ion Marcel Vela si de secretarii de stat Bogdan Despescu si Raed Arafat, in care s-au anuntat noile masuri luate de Comitetul special pentru Situatii de Urgenta, sub forma unor Ordonante Militare. Declaratiile au fost difuzate de majoritatea posturilor .

Coronavirus, masuri fara precedent in Marea Britanie: Guvernul subventioneaza cu 80% salariile pana la 2.500 de lire, pentru a evita concedierile masive

Guvernul britanic a anuntat vineri o baterie de masuri fara precedent pentru a tine economia in viata si pentru a salva locurile de munca amenintate de pandemia de coronavirus, scrie AFP.

Revista Playboy, decizie fara precedent. Ce se intampla cu versiunea print

Dupa 66 de ani de lux si placere, revista Playboy isi inchide definitiv editia printata, dupa numarul de primavara care se va gasi la chioscurile de ziare in aceasta saptamana. Care este motivul pentru care una dintre cele mai de succes reviste renunta la forma printata Dupa o vreme indelungata in care a oferit placere .

Decizie fara precedent! Marea Britanie inchide toate scolile si gradinitele incepand de vineri

Dupa o perioada plina de critici vizavi de Marea Britanie, care a refuzat sa ia masuri drastice impotriva raspandirii noului coronavirus, se pare ca lucrurile s-au schimbat, potrivit deciziei autoritatilor de miercuri seara in care s-a decis inchiderea tuturor gradinitelo, colegiilor si scolilor. Cand va intra in vigoare masura de urgenta Decizia drastica urmeaza sa .

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 14:46

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2447 seconds )