Libnet.ro
UNICEF

12:15

Ministrul Finantelor Eugen Teodorovici a depus la Senat proiectul privind impozitarea bacsisului

Hotnews Hotnews,
 Ministrul Finantelor Eugen Teodorovici a depus la Senat proiectul privind impozitarea bacsisului

Senatorul PSD Eugen Teodorovici, ministru al Finantelor Publice, a depus, la Senat, proiectul de lege privind impozitarea bacsisului incasat de la clienti in cazul serviciilor de restaurant, baruri si alte activitati de servire a bauturilor, potrivit Mediafax. continuă pe Hotnews

Eugen Teodorovici a depus la Senat proiectul privind impozitarea bacsisului

Senatorul PSD Eugen Teodorovici, ministru al Finantelor Publice, a depus, la Senat, proiectul de leg.

Eugen Teodorovici, anunt despre pensii: de ce vrea sa le ofere bani in avans pensionarilor

Ministrul Finantelor, Eugen Teodorovici, vine cu o noua propunere referitoare la pensiile romanilor. La Guvern se analizeaza ideea de a le oferi pensionarilor bani in avans. La nivel declarativ, ideea le-ar putea surade varstnicilor. Declaratia ascunde, insa, altceva. Ministrul Finantelor, Eugen Teodorovici, vine cu o noua idee legata de pensiile romanilor. Declaratia e facuta chiar .

Eugen Teodorovici propune ca pensionarii sa primeasca anticipat un procent al sumei de care vor beneficia la recalcularea din 2021

Ministrul Finantelor, presedinte executiv al PSD, Eugen Teodorovici a declarat, duminica, ca propune sa le fie dat anticipat pensionarilor un procent din suma pe care acestia ar trebui sa o primeasca la.

Agentiile de rating nu stiu cum se va descurca Romania cu noua lege a pensiilor, de anul viitor. Teodorovici vrea, totusi, cresteri mai mari

In urma cu cateva zile agentia de rating Standard Poors atragea atentia asupra problemelor pe care noua lege a pensiilor le va creea de anul viitor. Acum a venit randul Fitch, care este sceptica in privinta cresterii pensiilor cu 40% din 2020. Totusi, ministrul Finantelor, Eugen Teodorovici, vrea cresteri mai mari, probabil pentru ca banuieste ca nu va mai fi la guvernare cand s-ar aplica, astfel ca povara s-ar muta pe umerii celor care vor veni.

Eugen Teodorovici, zece proiecte de lege dintr-o lovitura

Eugen Teodorovici face orice pentru a-si vedea proiectele aprobate. Dupa ce ordonantele de urgenta referitoare la impozitarea pensiilor speciale, fiscalizarea bacsisului sau cele care privesc modificarile.

Teodorovici, propunere electorala ambitioasa: Pensionarii sa primeasca anticipat cresterile de pensii din 2021

Ministrul Finantelor Eugen Teodorovoci declarat, duminica, ca propune ca pensionarii sa primeasca anticipat un procent din cresterea programata pentru recalcularea pensiilor din 2021, conform noii legi a pensiilor.

A fost lansat proiectul privind restaurarea bisericii Poiana. Lacasul de cult va deveni atractie turistica

Monument istori aflat la Slobozia, in parcul din jurul Muzeului National al Agriculturii, o biserica de lemn, veche de 300 de ani, va deveni o atractie turistica. Lacasul de cult, construit din barne de stejar, cioplite din barda si secure, va fi restaurat cu fonduri europene in valoare de 2,5 milioane de lei. Proiectul a fost lansat recent in judetul Ialomita.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 12:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2272 seconds )