Libnet.ro
UNICEF

00:06

Moodys retrogradeaza ratingul Marii Britanii, pe fondul pandemiei de Covid-19 si al Brexit

Hotnews Hotnews,
 Moodys retrogradeaza ratingul Marii Britanii, pe fondul pandemiei de Covid-19 si al Brexit

Agentia de evaluare Moodys a redus ratingul datoriei Regatului Unit din cauza impactului economic al crizei coronavirusului, a Brexit si a lipsei unor planuri bugetare clare din partea guvernului prim-ministrului Boris Johnson. continuă pe Hotnews

UE cere Marii Britanii sa faca un compromis pentru a incheia un acord comercial

Uniunea Europeana a cerut joi Marii Britanii sa faca un compromis referitor la noul lor parteneriat economic, sau sa se pregateasca pentru perturbari in relatiile comerciale in mai putin de 80 de zile, dar a atras o reactie rece din partea Marii Britanii, care s-a declarat dezamagita, conform news. ro.

Ce nu mananca niciodata membrii Familiei Regale a Marii Britanii. Cele mai bizare obiceiuri culinare

Despre membrii Familiei Regale a Marii Britanii se stie ca sunt, in mare parte, conservatori, lucru valabil si atunci cand vine vorba despre obiceiurile culinare. Iata ce nu se mananca niciodata la masa Reginei Elisabeta! Ce nu mananca niciodata membrii Familiei Regale Regina Elisabeta iubeste bucataria britanica, insa are si cateva delicatese la care nu .

Guvernul Johnson sustine ca negocierile post-Brexit au luat sfarsit din cauza UE Macron reaminteste Marii Britanii ca decizia de a iesi din UE ii apartine

Negocierile Marii Britanii cu Uniunea Europeana privind viitoarele relatii bilaterale au luat sfarsit, a anuntat vineri Guvernul Boris Johnson, atribuind vina Bruxellesului. in schimb, presedintele francez Emmanuel Macron a afirmat, la finalul summitului UE, vineri, ca negocierile cu Marea Britanie stagneaza din multe puncte de vedere, reamintind ca Brexitul este alegerea suverana a poporului britanic.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 00:06

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2143 seconds )