Libnet.ro
UNICEF

17:00

Perioada cea mai grea a crizei economice probabil a trecut (Lagarde, BCE)

Hotnews Hotnews,
 Perioada cea mai grea a crizei economice probabil a trecut (Lagarde, BCE)

Perioada cea mai grea a crizei economice provocate de epidemia de coronavirus in zona euro probabil a trecut, a apreciat vineri sefa Bancii Centrale Europene, Christine Lagarde, citata de AFP. continuă pe Hotnews

Cea mai grea stea neutronica sau o gaura neagra ultra-usoara? - O devorare cosmica naste noi intrebari

Astronomii au anuntat descoperirea unui corp stelar care se afla la 780 milioane de ani lumina de noi si care este greu de incadrat: fie este o stea neutronica, fie este o gaura neagra neobisnuit de usoara. Indiferent ce ar fi, cercetatorii sunt bucurosi ca au descoperit obiectul si ca pot sa-si puna noi intrebari despre ce se intampla cand stele masive pier in explozii extrem de puternice. Misterul tine de faptul ca gaura neagra a devorat obiectul care avea masa de noua ori mai mica si exact asimetria maselor face totul si mai interesant.

Superclasa din Neamt care a uimit invatamantul. Sapte elevi au luat 10 la Evaluarea Nationala. Au prins cea mai grea perioada psihologica a ultimilor ani

Sapte dintre elevii unei clase de la Colegiul National Petru Rares din Piatra Neamt au avut note maxime la ambele probe ale examenului de Evaluare Nationala.

Cea mai mare scoala de agenti de politie din Romania nu poate organiza admitere in acest an din cauza pandemiei

Scoala de Agenti de Politie Vasile Lascar din Campina, cea mai mare de acest gen din tara, nu va mai organiza, cel mai probabil, in acest an o sesiune de admitere din cauza pandemiei de coronavirus.

Florin Citu: Trecem prin cea mai dificila perioada pentru economie din ultima suta de ani. Chiar si asa, vom creste pensiile (VIDEO)

Ministrul Finantelor, Florin Citu, a declarat, pentru B1 TV, ca lumea se confrunta acum cu cea mai mare criza economica din ultima suta de ani. Asta pentru ca nu s-a mai intamplat pana acum ca doua crize.

Cum puteti alege cea mai buna oferta de gaze naturale in doi pasi

Autoritatea Nationala de Reglementare in domeniul Energiei ANRE) a pus la dispozitia consumatorilor un comparator al ofertelor-tip de furnizare a gazelor naturale, dar si un ghid practic al folosirii acestuia, cu ajutorul caruia consumatorii pot alege cea mai buna oferta.

ANALIZA EULER HERMES PENTRU TRIMESTRUL SECUND AL ACESTUI AN: Romania va infrunta cea mai grava contractie trimestriala din ultimii 20 de ani

Euler Hermes: Romania va inregistra in 2020 o scadere economica de 5,5% * Criza generata de pandemie scoate in evidenta slabele fundamente economice Economia Romaniei va inregistra, in trimestrul al doilea din acest an, cea mai grava contractie trimestriala din ultimii 20 de ani si, mai mult decat atat, o scadere constanta a PIB-ului pana in primul trimestru al anului 2021, estimeaza specialistii Euler Hermes, intr-o analiza remisa Redactiei.

Cum se face cea mai buna pizza de casa. Un bucatar italian a dezvaluit secretul

Michele Leo, un bucatar italian, a dezvaluitcare este secretul pentru cea mai buna pizza. Secretul nu sta in modul de coacere, nici in topping-uri. Ingredientele de baza pentru aluat sunt cheia, dezvaluie bucatarul.

Un laureat Nobel face dezvaluiri privind cea mai eficienta metoda de prevenire a transmiterii COVID-19

Mario Molina, castigator al Premiului Nobel pentru Chimie in 1995, este unul dintre autorii studiului care a concluzionat ca purtarea mastii in public reprezinta cea mai eficienta metoda de prevenire a transmiterii de la om la om.

Daniel Baluta: Primaria Sectorului 4 ridica cea mai moderna statie ISU din Bucuresti

Primaria Sectorului 4 construieste cea mai moderna unitate de interventie pentru situatii de urgenta din Romania, ce va oferi angajatilor Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta Bucuresti-Ilfov ISU-BIF).

VIDEO Foundation, pe Apple TV+. Cea mai complexa lucrare a lui Isaac Asimov devine serial

Foundation sau Fundatia este cea mai elaborata serie de carti a scriitorului SF Issac Asimov. Acum, va ajunge pe micile ecrane prin intermediul celor de la Apple. Gigantul american face eforturi.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 17:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2295 seconds )