Libnet.ro
UNICEF

06:45

Raluca Turcan: Proiectul de buget de stat ar putea fi gata la jumatatea lunii decembrie

Hotnews Hotnews,
 Raluca Turcan: Proiectul de buget de stat ar putea fi gata la jumatatea lunii decembrie

Raluca Turcan a anuntat, miercuri, ca pana la finalul lunii decembrie va fi finalizat proiectul de buget de stat si va fi depus in Parlament. Vicepremierul a sustinut ca Guvernul incearca adoptarea unui buget de dezvoltare pentru anul 2020, potrivit Mediafax. continuă pe Hotnews

RALUCA TURCAN: Pentru cresterea salariului minim exista calcule si cu alti indicatori decat productivitatea muncii si inflatia

Formulele luate in considerare de Guvern pentru calcularea nivelului pana la care sa creasca salariul minim includ si alti indicatori decat productivitatea muncii si rata inflatiei, a declarat, miercuri, viceprim-ministrul Raluca Turcan, transmite Agerpres.

RALUCA TURCAN: Parlamentul trebuie sa respinga OUG care scoate transportul intrajudetean in afara serviciilor publice

Parlamentul trebuie sa introduca de urgenta pe ordinea de zi si sa respinga OUG 512019 care scoate transportul rutier intrajudetean de persoane din sfera serviciilor publice, a afirmat vicepremierul Raluca Turcan.

RALUCA TURCAN: Atentie la propaganda electorala in scoli

Vicepremierul Raluca Turcan atrage atentia la propaganda electorala in scoli, dand exemplul judetului Vrancea, unde au fost distribuite asa-zise sondaje cu intrebari vadit tendentioase. Hartiile purtau antetul unei asociatii-fantoma si contineau intrebari referitoare la activitatea Guvernului PNL si a presedintelui Klaus Iohannis, iar una facea trimitere la o realizare a Guvernului Dancila. Spre deosebire de campania deschisa si directa a Presedintelui Klaus Iohannis, PSD recurge la manipulari si minciuni, sustine vicepremierul.

Sinteza zilei. Gafa monumentala facuta de Raluca Turcan

Nu a fost o zi buna pentru Raluca Turcan. Mai intai sefa PNL Sibiu a inventat un cuvant nou in limba romana, propagheaza, in timpul unui atac la adresa PSD si a postasilor despre care a afirmat ca ar.

Acuzatii grave, la adresa PSD, aduse de Raluca Turcan

Vicepremierul Raluca Turcan a afirmat, ieri, ca in unele scoli au aparut materiale de propaganda pro.

Raluca Turcan da alarma, inainte de turul doi al alegerilor prezidentiale: PSD recurge la manipulari si minciuni

Raluca Turcan trage un semnal de alarma, intr-un mesaj postat pe Facebook, cu privirela propaganda electorala efectuata in scoli, dand exemplul judetului Vrancea, unde au fost distribuite asa-zise.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 06:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2022 seconds )