Libnet.ro
UNICEF

07:45

Stirile ProTv: Pensiile cresc cu 40% anul viitor, salariul minim cu 7,2%. Cum face Guvernul rost de bani

Hotnews Hotnews,
 Stirile ProTv: Pensiile cresc cu 40% anul viitor, salariul minim cu 7,2%. Cum face Guvernul rost de bani

Pensiile si salariul minim pe economie vor fi majorate, de anul viitor, iar banii necesari sunt prevazuti in bugetul pregatit acum de guvern. in plus, premierul da asigurari ca varsta de pensionare va ramane aceeasi. continuă pe Hotnews

Pretul carnii de porc s-ar putea tripla anul viitor

Pretul carnii de porc s-a dublat in acest an, iar anul viitor s-ar putea tripla, pentru ca aproape j.

Pretul carnii de porc s-ar putea tripla anul viitor

Pretul carnii de porc s-a dublat in acest an, iar anul viitor s-ar putea tripla, pentru ca aproape jumatate din proteina acestei planete a disparut din cauza pestei porcine africane, sustine presedintele Asociatiei Romane a Carnii ARC), Radu Timis.

Reactia lui Iohannis la vestea ca-i va ingheta indemnizatia anul viitor

Presedintele Klaus Iohannis a spus, luni, ca i se pare potrivit ca-i va ingheta indemnizatia anul viitor pentru ca politicienii de la nivel inalt trebuie sa fie primii care dau semnalul ca nu toata lumea poate sa beneficieze tot timpul de cresteri salariale.

Stirile ProTV: Cum lupta Cati, salvatoarea viitorului, pentru educatia copiilor defavorizati

Cati Ross, o tanara din Brasov, are grija de viitor cu toata inima ei. Culege cate un suflet care creste cu prea putina sansa la educatie sau chiar deloc! si il sprijina, ii arata drumul, ii arata unde poate ajunge, il indeamna sa viseze lucruri mari.

Stirile ProTV: Ce se intampla cu aurul Romaniei de la Londra. Citu: Nu pot sa inteleg jocul PSD

Aurul de la Londra este folosit pentru finantarea Romaniei, iar jocul PSD de a respinge cererea de reexaminare a legii de repatriere a aurului este de neinteles, a declarat ministrul Finantelor Publice, Florin Citu.

ANUL VIITOR Lufthansa iese din actionariatul diviziei de catering

Compania aeriana Deutsche Lufthansa AG va iesi din actionariatul LSG Group la inceputul anului viitor, cand va lansa la vanzare partea care ii ramane din aceasta divizie de catering dupa instrainarea unor operatiuni catre Gategroup din Elvetia, conform Reuters.

BUGETUL PE ANUL VIITOR: Deficit bugetar de 3,6% din PIB

Guvernul estimeaza un deficit bugetar de 3,6% din PIB in 2020, iar cheltuielile de personal la 9,7% din P. , in timp ce pentru anul 2021, soldul bugetar va fi de 3,34% din P. , iar cheltuielile de personal de 9,4% din P. , arata datele publicate, miercuri, pe site-ul Ministerului Finantelor.

De anul viitor, buzoienii vor plati taxe si impozite locale mai mari decat in 2019

Un proiect privind majorarea impozitelor cu indicele de inflatie pe anul 2019 va fi suspus aprobarii in sedinta din aceasta saptamana a Consiliului Local Muncipal Buzau. Primarul Buzaului, Constantin Toma, spune ca majorarea este impusa de lege si ca nu ii va afecta prea mult pe buzoieni.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 07:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2228 seconds )