Libnet.ro
UNICEF

06:15

Val de controale ANAF si ITM la firme, din august 2019

Hotnews Hotnews,
 Val de controale ANAF si ITM la firme, din august 2019

Echipe comune de la ANAF si Inspectia Muncii vor incepe in luna august 2019 o campanie de controale la firmele din toata tara, pentru combaterea evaziunii fiscale si a muncii la negru, a avertizat, vineri, ministrul Finantelor, Eurgen Teodorvici. continuă pe Hotnews

Teodorovici anunta o noua campanie de controale ale ANAF si ITM

Ministrul Finantelor, Eugen Teodorovici, a anuntat, joi, ca Agentia Nationala de Administrare Fiscala ANAF), Inspectoratul Teritorial de Munca si alte autoritati ale statului vor declansa in august o campanie de controale vizand evaziunea fiscala si munca la negru.

Horoscop august 2019. Cele mai norocoase zodii. Au lumea la picioare si obtin tot ce isi doresc!

Luna august 2019 aduce schimbari tuturor nativilor, insa doar patru zodii sunt norocoase. Acestea vor da lovitura si obtin tot ce isi doresc. Vezi daca te numeri si tu printre zodiile norocoase ale lunii august.

Vremea se schimba radical in ultimele zile din iulie. Ce se intampla in primele zile din august

Vremea se va raci in aceasta saptamana in majoritatea regiunilor tarii, insa in ultimele zile din iulie si primele din august valorile termice vor urca in unele zone pana la maxime de 34 de.

Cel mai mare investitor in firme IT din lume lanseaza un nou fond de investitii cu un buget de 40 miliarde de dolari

Gigantul telecom SoftBank, fondat si controlat de omul de afaceri Masayoshi Son, cel mai bogat japonez, laseaza un nou fond de investitii dedicat startup-urilor din tehnologie, de 40 de miliarde de dolari, Wall Street Journal, citat de Reuters.

HOROSCOP Cassandra 29 iulie 4 august 2019. Casa si familia ii agita pe Tauri, Racii se simt atragatori

Horoscop. Cassandra prezinta previziunile astrologice pentru toata saptamana29 iulie 4 august2019. HoroscopBERBEC 21. 04:Marte se afla inca in partea care se ocupa de distractii.

HOROSCOP Casandra 29 iulie 4 august 2019. Casa si familia ii agita pe Tauri, Racii se simt atragatori

Horoscop. Casandra prezinta previziunile astrologice pentru toata saptamana29 iulie 4 august2019. HoroscopBERBEC 21. 04:Marte se afla inca in partea care se ocupa de distractii a.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 06:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,256 seconds )