Libnet.ro
UNICEF

16:30

webPR: TaxEU Forum revine cu o noua editie

Hotnews Hotnews,
 webPR: TaxEU Forum revine cu o noua editie

TaxEU Forum, cel mai important eveniment national de legislatie si fiscalitate dedicat specialistilor din domeniu, revine cu o noua editie ce va avea loc in perioada 11-12 martie 2021 si va reuni, virtual de aceasta data, specialisti din cele mai importante companii si firme de consultanta fiscala. continuă pe Hotnews

EXCLUSIV Cu ce se ocupa acum artista din Romania cu cel mai mare bust natural. A prins provocarea vietii

Artista Olga Balan bifeaza o noua colaborare cinematografica. De aceasta data, ea interpreteaza rolul unei guvernante. Pelicula Benvenuti in casa Esposito a fost filmata la Napoli, iar premiera va avea loc in aceasta primavara. Olga ne-a povestit despre acest rol tragi-comic, intr-un interviu oferit in exclusivitate pentru Playtech. ro. M-am operat in Italia, acum 10 ani.

Cel mai bogat chinez nu mai este Jack Ma, el a fost intrecut de Zhong Shanshan

Zhong Shanshan, cel care a infiintat compania de imbuteliere a apei Nongfu Spring, a devenit cel mai bogat om din China, depasindu-i pe Jack Ma, fondatorul gigantului chinez al comertului electronic Alibaba, si pe Pony Ma, seful companiei de internet Tencent, transmite DPA.

Olimpia Melinte a dat lovitura. Ce emisiune va prezenta, in cel mai scurt timp

Olimpia Melinte a dat lovitura. Ce emisiune va prezenta, in cel mai scurt timp. Despre ce va fi emisiunea actritei din serialul Vlad, cititi in randurile de mai jos. O actrita din serialul Vlad va avea propria emisiune. Ce teme va aborda Olimpia Melinte in Olimpiada mamicilor Olimpia Melinte, actrita din serialul Vlad, a dat .

Toyota a redevenit cel mai mare constructor auto mondial in 2020

Constructorul auto japonez Toyota a trecut anul trecut in fata rivalului german Volkswagen redevenind cel mai mare constructor auto mondial, gratie unor vanzari robuste in China si SUA, arata datele publicate joi.

Cererea mondiala de aur a scazut in 2020 la cel mai redus nivel din ultimii 11 ani

Coronavirusul a perturbat piata aurului, declansand un proces de acumulare in randul investitorilor dar o prabusire a vanzarilor catre bijutieri si a achizitiilor bancilor centrale, astfel ca pe ansamblul anului trecut cererea mondiala de aur a coborat la cel mai scazut nivel din ultimii 11 ani, arata un raport publicat joi de Consiliul Mondial al Aurului.

Raluca Turcan: in 2021, pensiile vor fi calculate pe baza legii in vigoare. Legea care a fost vanturata in fata a milioane de pensionari intr-un mod cat se poate de cinic va fi, cel mai probabil, prorogata

Legea care prevede majorarea pensiilor cu 40% va fi, cel mai probabil, prorogata. Anuntul a fosst facut miercuri seara de ministrul Muncii, Raluca Turcan, care a precizat ca in acest an, pensiile vor fi.

VLAD VOICULESCU: Sanctiunile pentru nerespectarea regulilor de vaccinare anti-COVID definite, cel mai probabil, saptamana viitoare

Ministrul Sanatatii, Vlad Voiculescu, a informat, astazi, ca sanctiunile pentru nerespectarea criteriilor de vaccinare anti-COVID vor fi definite, cel mai probabil, saptamana viitoare.

Klaus Iohannis: Holocaustul a lasat cel mai negru bilant din istorie. Pericolul urii reinnoite inca pandeste perfid

Presedintele Klaus Iohannis spune ca Holocaustul a lasat cel mai negru bilant din istorie si a deschis o rana care nu se va vindeca niciodata, iar Romania are partea sa de responsabilitate pentru vina teribila de a-si fi asasinat proprii cetateni evrei si romi.

Sanziana Buruiana, in scandal cu Oana Roman si Cristina Siscanu. Le-a dezvaluit cel mai rusinos secret

Ce secret rusinos le-a dezvaluit Sanziana Buruiana celor doua mamici prezente in emisiunea in care o pot vedea fanii. Situatia a fost incomoda pentru celelalte doua vedete. Ce a marturisit celebra blondina? Sanziana Buruiana, scandal cu Oana Roman si Cristina Siscanu Sanziana Buruiana a semnalat imediat ce nu i-a placut la mamicile prezente in emisiunea .

Forbes: Dr. Fauci este cel mai bine platit angajat al guvernului federal, castigand mai mult decat presedintele SUA

Dr. Anthony Fauci este cel mai bine platit angajat dintre cei patru milioane de salariati ai guvernului federal al Statelor Unite, relateaza Forbes.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 16:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2176 seconds )