Libnet.ro
UNICEF

12:30

Zona Euro: Crestere record a PIB-ului in trimestrul trei, dar scadere de 4,3% in cifre anualizate

Hotnews Hotnews,
 Zona Euro: Crestere record a PIB-ului in trimestrul trei, dar scadere de 4,3% in cifre anualizate

Produsul intern brut PIB) al Zonei Euro a crescut cu 12,7% in trimestrul trei, o cifra record care marcheaza o revenire dupa o scadere nemaiintalnita -11,8%) in trimestrul precedent, a anuntat vineri oficiul european pentru statistici Eurostat, citat de AFP. continuă pe Hotnews

IN AL TREILEA TRIMESTRU DIN 2020 Economia americana a inregistrat o crestere record de 33,1%

Economia americana a revenit pe crestere in trimestrul al treilea, cand Produsul Intern Brut a inregistrat o crestere record de 33,1% in ritm anual, potrivit unei estimari preliminare publicate astazi de Departamentul Comertului.

Afacerile Orange Romania au scazut cu 2,1% pana la 273,1 milioane euro in trimestrul trei, pe fondul vanzarilor moderate de echipamente in criza COVID-19

Orange Romania a realizat o cifra de afaceri de 273,1 milioane euro in trimestrul trei din acest an, in scadere cu 2,1% comparativ cu aceeasi perioada a anului trecut, pe fondul vanzarilor moderate inregistrate in contextul crizei COVID-19, scadere pronuntata mai ales in ceea ce priveste vanzarile de echipamente, a anuntat joi compania. La 30 septembrie 2020, Orange furniza servicii mobile, fixe si TV pentru 10. 176 de utilizatori, mentinandu-se la nivelul din acelasi trimestru al anului trecut.

ESTIMARI: Crestere record de 30% a economiei americane, in trimestrul al treilea

Economia americana a inregistrat o crestere trimestriala anualizata record de aproximativ 30%, in cel de-al treilea trimestru al acestui an, potrivit estimarilor analistilor consultati de Bloomberg, Statele Unite urmand sa publice joi datele privind evolutia PIB in perioada mentionata.

Veniturile Gilead Sciences au crescut cu 17% in trimestrul trei, sustinute de vanzarile de remdesivir

Veniturile companiei farmaceutice americane Gilead Sciences au crescut cu 17% in trimestrul al treilea, fiind sustinute de vanzarile medicamentului antiviral remdesivir, primul si singurul tratament aprobat oficial de Statele Unite pentru tratarea pacientilor spitalizati cu Covid-19, transmite Reuters.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 12:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2048 seconds )