Libnet.ro
UNICEF

01:05

Claudiu Nasui si-a delegat cele mai importante atributii catre trei secretare de stat Nu si-a pastrat nici companiile de stat - Documente

Hotnews Hotnews,
 Claudiu Nasui si-a delegat cele mai importante atributii catre trei secretare de stat Nu si-a pastrat nici companiile de stat - Documente

Ministrul Economiei, Claudiu Nasui, a semnat joi mai multe ordine prin care si-a delegat atributiile catre secretarele de stat Simona Carmen Fatu, Valentina Saygo si Daniela Nicolescu, incepand cu 18 februarie, potrivit unor documente obtinute de HotNews. ro. Practic, acestea ar urma sa avizeze, aprobe si semneze, in numele ministrului, actele administrative care vizeaza domeniile pe care le-a primit fiecare. Simona Carmen Fatu va fi cea care se va ocupa de companiile din subordinea ministrului. Nu este clar ce atributii ii raman ministrului. continuă pe Hotnews

Cele mai importante avantaje ale prosoapelor de bumbac egiptean

Asa cum spune si numele lor, prosoapele din aceasta categorie sunt produse din bumbac egiptean. Particularitatea acestui material este ca se obtine din fibre de lungimi mari sau foarte mari, ceea ce se traduce printr-o buna rezistenta la uzura.

CLAUDIU NASUI: Masurile pe care dorim sa le propunem la PNRR sunt masuri active, mai ales pentru forta de munca

Ministrul Economiei, Antreprenoriatului si Turismului, Claudiu Nasui, a declarat marti ca masurile care au fost discutate deja cu mediul de afaceri si pe care doreste sa le propuna pentru Planul National de Redresare si Rezilienta PNRR) sunt masuri active, mai ales pentru forta de munca, in conditiile in care exista un deficit destul de accentuat in multe sectoare, inclusiv in Horeca si turism, transmite Agerpres.

Claudiu Nasui, despre motiunea pe care vrea PSD sa o depuna impotriva sa: Voi prezenta in Parlament log-urile puse la dispozitie de STS pentru platforma Masurii 3 Am depus o plangere penala in rem la DNA

Claudiu Nasui, ministrul economiei, spune ca a luat act de anuntul presedintelui PSD, Marcel Ciolacu, privind intentia de a depune o motiune impotriva sa in Parlament. in ceea ce priveste motivul, faptul ca a avut cont pe platforma de granturi acordate IMM-urilor Masura 3), ministrul sustine ca nu este nicio problema. in cazul in care PSD depune motiunea, va prezenta in Parlament log-urile puse la dispozitie de STS, a afirmat Nasui. Acesta a mai spus ca a depus o plangere penala in rem la DNA legata de suspiciuni de coruptie in acest caz, de comun acord cu premierul Florin Citu.

Gabriela Firea confirma motiunea simpla a PSD la adresa ministrului Economiei Claudiu Nasui: Trebuie sa plece!

Bataia de joc a ministrului economiei, Claudiu Nasui, la adresa a peste 27. 000 de firme romanesti, nu poate ramane nesanctionata! Trebuie sa plece!, a scris Senatoarea PSD, Gabriela Firea, joi seara, pe pagina sa de Facebook.

Claudiu Nasui s-a intalnit cu ministrul afacerilor externe si comertului din Ungaria

Ministrul economiei, antreprenoriatului si turismului, Claudiu Nasui, a avut, astazi, o intrevedere cu Peter Szijjarto, ministrul afacerilor externe si comertului din Ungaria.

Ministrul Economiei, Claudiu Nasui, intrevedere cu ministrul ungar de Externe. Cei doi oficiali au agreat sa sprijine demersul in vederea infiintarii unei camere de comert bilaterale la Budapesta

Ministrul economiei, antreprenoriatului si turismului, Claudiu Nasui, a avut, joi, o intrevedere cu Peter Szijjarto, ministrul afacerilor externe si comertului din Ungaria. Cei doi oficiali au discutat despre st.

Radu Oprea: Claudiu Nasui comite un autodenunt pe care ar trebui sa-l adreseze DNA, nu PSD.Cine se scuza, se acuza!

Senatorul PSD Radu Oprea a afirmat ca ministrul Economiei, Claudiu Nasui, in incercarea de a explica de ce avea cont pe platoforma de inscriere pentru granturi acordate intreprinderilor mici si mijlocii, prin masura 3, a comis un autodenunt pe care ar trebui sa il adreseze DNA si nu PSD.

Ministrul Economiei, Claudiu Nasui, a depus plangere la DNA in cazul scandalului privind granturile pentru IMM-uri

Ministrul Economiei, Claudiu Nasui, a decis sa depuna plangere penala in rem la DNA in cazul suspiciunilor de fraudare la inscrierea companiilor pentru granturile dedicate IMM-urilor, asa numita Masura 3.

Claudiu Nasui a reactionat la intentia PSD de a depune o motiune care il vizeaza

Ministrul Economiei, Claudiu Nasui, a reactionat la intentia Partidului Social Democrat de a depune o motiune impotriva sa.

Claudiu Nasui a publicat 42 de contracte semnate de Ministerul Economiei

Claudiu Nasui spune ca a cerut Ministerului Economiei toate contractele incheiate de minister in valoare de peste 5. 000 de euro. Aceste contracte au fost publicate pe o platforma publica. in total sunt 42 de contracte publicate. Sunt contracte pentru targuri internationale, diverse lucrari facute la sediul ministerului, servicii de spalatorie a autoturismelor, servicii de salubritate, servicii de paza etc.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2249 seconds )