Libnet.ro
UNICEF

01:05

Financial review. Prima pagina a ziarelor de luni: Cel mai mare IFN britanic intra n faliment. La Chemnitz, banuiala de blat ntre autoritati si extremisti. Noi proteste n Rusia. Criza valutelor emergente alimenteaza teama de contagiune

Hotnews Hotnews,
 Financial review. Prima pagina a ziarelor de luni: Cel mai mare IFN britanic intra n faliment. La Chemnitz, banuiala de blat ntre autoritati si extremisti. Noi proteste n Rusia. Criza valutelor emergente alimenteaza teama de contagiune

LES ECHOS: Cel mai mare IFN britanic intra in faliment. * LE MONDE: La Chemnitz, banuiala de blat intre autoritati si extremisti. * THE DAILY TELEGRAPH: Boris Johnson: Scandalul Brexitului nu este despre unde am gresit, ci despre ceea ce nu am incercat. * FINANCIAL TIMES: Noi proteste in Rusia impotriva reformei pensiilor. * HANDELSBLATT: Criza valutelor de pe pietele emergente alimenteaza teama de contagiune a economiei globale. * MAGYAR HIRLAP: Alegerile pentru Parlamentul European vor fi batalia grupurilor pro-migratie si anti-migratie. Lectura placuta!. continuă pe Hotnews

Financial review. Prima pagina a ziarelor straine: Criza argentiniana revine. Va renunta UE la ora de vara si de iarna? Penuria de coafeze din Franta. Cresterea emisiilor de CO2 reduce calitatea grului si orezului. Seful Bafin:Nu exista joc cu suma nula

Criza argentiniana, penuria de coafeze din Franta, posibila renuntare la ora de vara si de iarna, scandalul privind un posibil abuz sexual al lui Gerard Depardieu, noi imagini cu premierul Theresa May, dansand- acestea sunt doar cateva din titlurile presei straine de vineri. Mai puteti citi despre o alta consecinta a schimbarile climatice- cresterea emisiilor de CO2 in atmosfera reduce calitatea nutritionala a foarte multor plante esentiale pentru alimentatia noastra, inclusiv graul si orezul. Sau o discutie cu seful supravegherii germane Bafin), care avertizeaza : Nu exista joc cu suma nula, referindu-se la posibilitatea unui Brexit dezordonat. Lectura placuta!.

Fifor: CEx a demonstrat ca PSD este cel mai puternic si cel mai democratic partid din Romnia

Ministrul Apararii, Mihai Fifor, sustine ca sedinta conducerii PSD dela Neptun ar fi demonstrat ca partidul este cel mai puternic si mai democratic din Romania, in pofida adversarilor care urmaresc sa provoace schisme sau ruperi ale PSD.

Acesta e telefonul cu cel mai bun ecran, daca tii cont de parerea altora

La scurt timp dupa lansarea noului smartphone de top Sony Xperia XZ3, cei de la Sony au comandat un studiu independent din partea Strategy Analytics pentru a afla telefonul cu cel mai bun ecran. Cei de la Strategy Analytics au realizat in urma cu cateva zile un studiu independent pentru a afla care este telefonul [].

Horoscop rune 3-9 septembrie, prezentat de Mihai Voropchievici. Berbecul e cel mai fericit, protectie divina pentru Gemeni

E o perioada benefica pentru multe zodii, a aratat numerologul Mihai Voropchievici la Antena 3. Berbec E cel mai fericit, are o saptamana plina de dragoste si pasiune. Taur.

Fifor: Sedinta CEx a demonstrat ca PSD este cel mai democratic partid din Romania

Ministrul Apararii, Mihai Fifor, sustine ca sedinta conducerii PSD de sambata a demonstrat ca partidul este cel mai puternic si mai democratic din Romania si ca eventualele diferente de opinie nu reprezinta fragmentari sau ruperi ale formatiunii.

Cel mai scump iPhone e o adevarata piesa de muzeu

De aproape un an, cand ne referim la cel mai scump iPhone, ne vine in minte atragatorul iPhone X. Daca te uiti insa atent pe eBay, exista un telefon Apple mult mai scump decat 1000 de euro. Cu doar cateva zile inainte de anuntarea celor mai noi smartphone-uri Apple pentru 2018, o iteratie incipienta a [].

Numerograma oamenilor de succes. Cifra destinului este cel mai important numar al tau!

Numerologul Ionut Agachi a vorbit la Antena 3, la emisiunea Dar si har, despre numerograma oamenilor de succes, norocul si semnificatia numelui in numerologie. Cifra destinului este cel mai important.

Cel mai nou cuplu din televiziune! DArtagnan de la Masterchef si o vedeta PRO TV traiesc o frumoasa poveste de dragoste

Surpriza in showbiz! Cel mai nou cuplu din televiziune a putut fi vazut, in tandreturi, pe litoralul romanesc. DArtagnan de la Masterchef si o vedeta PRO TV si-au facut aparitia intr-un cluub de fite.

VIDEO Acer a prezentat la IFA Berlin cel mai usor laptop din lume cu ecran de 15 inci. Pretul este de 1.100 euro

Acer a prezentat la targul IFA Berlin cel mai usor laptop cu ecran de 15 inci, un model numit Swift 5 care cantareste sub un kilogram. Modelul se va lansa in noiembrie, cu un pret deloc mic: 1. 100 euro.

Mugur Ciuvica a anuntat cine ar fi cel mai bun presedinte pentru Romania

Mugur Ciuvica a spus care este in opinia sa, cea mai buna solutie pentru PSD-ALDE in privinta candidatului la prezidentiale si pe cine va vota. Eu sunt de acord cu domnul Badalau, ca domnul.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2304 seconds )